auto znajomego, aktualnie 190KM i dużo niutówBart - Czw 24 Sty, 2013 niestety zostałem wykluczony z grona potencjalnych nabywców
Cytat:
Proszę o kontakt poważne osoby.
jozekrj - Czw 24 Sty, 2013 Michał - Czw 24 Sty, 2013 Leony mają bardzo wyrafinowane wnętrze. Widać lekką reke (pióro, ołówek) stylisty. Wszystkie okrągłości, załamania przypominają włoski szyk. Kolorystyka wnętrza też pozwala sie poczuć jak w samochodzie wyższej klasy- jest widno, jasno i dostojnie.Anonymous - Czw 24 Sty, 2013 Mam.potwierdzam
Michał - Czw 24 Sty, 2013 Bartli - Czw 24 Sty, 2013 W tych nowszych nie jest lepiej. Na zdjęciu wnętrze też w wersji Cupra. Widać kontynuację wspaniałego designu, oraz materiały bardzo wysokiej jakości!
Te leony to jakiś żart ze strony seata. Jeździłem demo salonówką TDI, nie wiem czy rozleciały się łożyska czy brak wygłuszenia, ale w mojej ibize jest 2x ciszej niż w tym wynalazku Wszystko trzeszczy, tapicerka na drzwiach dawała wrażenie zę zaraz zostanie razem z klamką w ręku. Ale po FL wydaje mi się że to poprawili bo sąsiada cupra już jest lepiej wykończona.
Tego samego dnia jeździłem też exeo, wrażenie miałem takie jak bym przesiadł się z seicento do bmw. Naprawdę dobrze wykonany samochód.michool_vt - Czw 24 Sty, 2013 true, mega slabe sa leony w srodkuKenet - Czw 24 Sty, 2013 Brat ma toledo z 2001 r., 210 tys. przebiegu, nic nie stuka nie puka i ogólnie gabinet. To wnętrze z nowych leonów to dramat rzeczywiście, ale jak na 2001 rok, to w toledo się trzyma i nie jest złe jeśli chodzi o materiały.Anonymous - Czw 24 Sty, 2013 Leon 1 nie jest jeszcze taki tragiczny w środku jak dwójka,mnie najbardziej denerwuje dzwięk zamykania drzwi(wiem ze to dziwne),brzmi jak yebnięcie klapą od sedesu,i jeszcze wqurwiają mnie uchwyty do zamykania drzwi w środku-są pokryte cieniutką warstwą miękkiej gumy,wystarczy lekko musnąć paznokciem i porysowane,przez to we wszystkich autach wyglądają jaby ktos po tym dłutem ryłMrozu - Czw 24 Sty, 2013
rabarbar napisał/a:
wqurwiają mnie uchwyty do zamykania drzwi w środku-są pokryte cieniutką warstwą miękkiej gumy
to samo miałem w passacie i wyglądało to dramatycznieGaydek - Czw 24 Sty, 2013 Nie wiem karwa o czym mowa. Fakt, w Leonie Mk2 dużo twardego plastiku, ale przynajmniej nic się nie łuszczy jak w BMW . Passa Leon zaraz będzie miał 5 lat a zużyte są tylko dywaniki. Nic nie stuka, nic nie puka.
Drzwi faktycznie, zamykają się ostro, ale z tym można żyć .
Mnie natomiast załamała AR Giulietta, po AR spodziewałem się klimatu a jest trochę dennie.
Zresztą, nie każdemu musi się wszystko podobać, rajt?leszq - Pią 25 Sty, 2013 rabarbar, a nie zostaje Ci woda pomiędzy przednimi drzwiami a progami ? Miałem dwa leony i oba miały ten mankament, wiem że sporo osób na to narzekało. Drzwi rzeczywiście mają to do siebie, ale myślałem, że u mnie to była wina zużycia Co do deski rozdzielczej to nie jest w sumie taka zła jak na te lata, bezpłciowa germańska trochę, ale za to stylistyka nadwozia jest mega( zwłaszcza z pakietem TS/Cupra). Ta obudowa klamek rzeczywiście pokryta była jakimś syfem który w ogóle się nie trzymał... Jeśli ktoś szuka mocnego auta na gnojówke, z dobrym wyglądem, konkretnymi osiągami, niezłym prowadzeniem i niskim spalaniem to jest to najlepsza opcja.