kamil - Wto 20 Sie, 2013 nie ma znaczenia , skręcasz na piaseczno i walisz na Konstancin tak jak Pitt napisał.
Faktycznie tak chyba najlepiej - najmniejsze korkizajcev_28 - Wto 20 Sie, 2013
qbus napisał/a:
To komu mam zaufac?
Hołowczycowi albo KindzePiTT - Wto 20 Sie, 2013
qbus napisał/a:
To komu mam zaufac?
Ja nie będe jechał Katowicką tylko od Radomia.
to jeszcze lepiej, skrecasz na tym skrzyzowaniu przed Jankami w prawo na Magdalenke i Piaseczno, dalej droga jak napisalem
jaki sens abys pchal sie do samego centrum skoro mozesz to bokiem objechac? Kenet - Wto 20 Sie, 2013 Skręcisz w Sękocinie w prawo i dalej tak jak Pitt napisał.
W Jankach ja zawsze jechałem w prawo przed stacją i wylatywałem lajtowo karczunkowską na puławskiej - nie ma tam żadnego korka po drodze, ale tak czy siak lepiej pojechać inaczej w tym przypadku.M - Wto 20 Sie, 2013 Byle nie jechać w godzinach szczytuPiTT - Wto 20 Sie, 2013 jakbys mial byc w Konstancinie o 9-9.30 to lepiej wypij sobie kawke gdzies tam na Shellu w zaraz za Konstancinem (przy Audi)
niestety ten odcinek przed sama Warszawa potrafi postac chwile, ale raczej tak max do 10
Nie da rady.Młody Papież - Wto 20 Sie, 2013 która navi kieruje przez batory?mi - Wto 20 Sie, 2013 Hołowczyc podobno na skuterze popyla przez batory zawsze, nie wiem na ile to prawda.Kamill - Wto 20 Sie, 2013 Dobra, to teraz będę szedł do kibla, którędy najszybciej żebym zdążył.