Dobra, to teraz będę szedł do kibla, którędy najszybciej żebym zdążył.
przez Konstancin, tak mówi Kinga z AutomapyKamill - Śro 21 Sie, 2013
zajcev_28 napisał/a:
Kamill napisał/a:
Dobra, to teraz będę szedł do kibla, którędy najszybciej żebym zdążył.
przez Konstancin, tak mówi Kinga z Automapy
Będę cisnął.siema - Śro 21 Sie, 2013 Cartoon - Śro 21 Sie, 2013 chciał być cwaniak - nie wyszło mu Rasputin - Śro 21 Sie, 2013 A czy ktos sie orientuje gdzie w Wawie montuja takie kamery?
Wiem,że mozna je kupic na allegro i zamocowac na szybie samemu,ale znajomy chce mieć to schludnie i dobrze zrobione(na stałe i bez plątaniny kabli na podszybiu).dzik - Śro 21 Sie, 2013
Rasputin napisał/a:
A czy ktos sie orientuje gdzie w Wawie montuja takie kamery?
Wiem,że mozna je kupic na allegro i zamocowac na szybie samemu,ale znajomy chce mieć to schludnie i dobrze zrobione(na stałe i bez plątaniny kabli na podszybiu).
Pewnie większość zakładów car-audio. To najczęściej tylko wyprowadzenia +12 z lampki.Kamill - Śro 21 Sie, 2013
dzik napisał/a:
Rasputin napisał/a:
A czy ktos sie orientuje gdzie w Wawie montuja takie kamery?
Wiem,że mozna je kupic na allegro i zamocowac na szybie samemu,ale znajomy chce mieć to schludnie i dobrze zrobione(na stałe i bez plątaniny kabli na podszybiu).
Pewnie większość zakładów car-audio. To najczęściej tylko wyprowadzenia +12 z lampki.
Albo ze stacyjki, bo robią tak ze kamera się odpala nagrywanie po odpaleniu silnika.Kenet - Śro 21 Sie, 2013 Czy ktoś zna, może polecić, pracuje w autoszrocie, który będzie można wykorzystać do sesji zdjęciowej? Koleżanka szuka, jakąś reklamę robią i potrzeba takiej scenerii. Strażacka odpada, nie chcieli się zgodzić. Może być jakieś złomowisko, ale najlepiej srzot.
Ktoś coś ?Młody Papież - Śro 21 Sie, 2013 to będzie tak oryginalnie?Kenet - Śro 21 Sie, 2013 Nie wnikam Anonymous - Śro 21 Sie, 2013
Kenet napisał/a:
Czy ktoś zna, może polecić, pracuje w autoszrocie, który będzie można wykorzystać do sesji zdjęciowej? Koleżanka szuka, jakąś reklamę robią i potrzeba takiej scenerii. Strażacka odpada, nie chcieli się zgodzić. Może być jakieś złomowisko, ale najlepiej srzot.
Ktoś coś ?
Ostatnio Rasputin szukał takiego miejsca więc do niego uderzaj co w końcu ogarnął.
Ja podsyłałem jakiś tam na drodze między Pruszkowem a Podkową Leśną.
Cytat:
Jak się jedzie z Warszawy/Pruszkowa w stronę Podkowy Leśnej to bodaj za Muzeum w Otrębusach jest szrot gdzie stoi fura na furze własnie.