kaziu1985pn - Nie 27 Sty, 2013 ŁukaszS3, czyli ściema z bezwypadkowością a droga do tego.roj - Nie 27 Sty, 2013
kaziu1985pn napisał/a:
czyli ściema z bezwypadkowością
kaziu1985pn - Nie 27 Sty, 2013 roj, ale o so chozi ?? roj - Nie 27 Sty, 2013 o to, że pojęcie bezwypadkowy odnosi się do samochodów w których nikt nie zginął (jak dobrze pójdzie) bo jeszcze co innego trzy rysy po akcjach parkingowych a co innego przesunięty kielich
gdyby był dozwolony handel ludźmi to każda z ogłoszenia byłaby dziewica
----------------------------------------------------------------------------------------------
paczta, jakie ktoś clio wystawił http://www.rajdy.hoga.pl/...+%28sportowy%29nox - Nie 27 Sty, 2013 jaram się strasznie tymi 2.2T
całkiem nieźle wyglądające s6 avant 2.2t przebieg to raczej kpina ale z eksperckiej foto diagnozy wygląda całkiem całkiem
http://allegro.pl/audi-s6...2963235806.htmlAnonymous - Nie 27 Sty, 2013 Tez sie jaram,nawet juz do skarbonki odkładam zeby przed przyszłą zimą kupicnox - Nie 27 Sty, 2013 jak tak oglądałem to ogłoszenie to o tobie Rabarbarze pomyślałem nawet w twoim województwie stoi Anonymous - Nie 27 Sty, 2013 Teraz nie da rady,ale jesienią kupie jakies quattro napewno
ps.wojewodztwo nie moje,ja jestem dolnośląskieRasputin - Nie 27 Sty, 2013 Fajny przebieg jak na 18 letnia fure w kombi Janusz - Nie 27 Sty, 2013
Cytat:
Fajny przebieg jak na 18 letnia fure w kombi
+1 dodatkowo fura z włoch, blachy z niemiec i ogólny handlarski bełkotJakarti - Pon 28 Sty, 2013
roj napisał/a:
o to, że pojęcie bezwypadkowy odnosi się do samochodów w których nikt nie zginął
wypadek to raczej okreslenie z kodeksu karnego czy drogowego.. gdzie dokladnie osoba musi zostac zabrana przez pogotowie. po takim "wypadku" wcale auto nie musi byc zmasakrowane wiec nie do konca poprawnie opisuje to stan auta.
moim zdaniem do ogłoszenia o sprzedaży, pisząc bezwypadkowe oznacza rowniez bezstłuczkowe, bezobcierkowe o ile ktos o tym nie napisał w ogłoszeniu.roj - Pon 28 Sty, 2013
Jakarti napisał/a:
moim zdaniem do ogłoszenia o sprzedaży, pisząc bezwypadkowe oznacza rowniez bezstłuczkowe, bezobcierkowe o ile ktos o tym nie napisał w ogłoszeniu.
wiem co oznacza określenie bezwyadkowe jeśli chodzi o zdarzenia na drodze.
a w ogłoszeniu? jeden może mówić że obcierka to też już nie jest bezwypadkowe, inny, że wgniotka a inny, że wymiana elementu.
ale chyba każdy się zgodzi, że np. przesunięty kielich to już jest wypadkowy samochód Jakarti - Pon 28 Sty, 2013
roj napisał/a:
ale chyba każdy się zgodzi, że np. przesunięty kielich to już jest wypadkowy samochód
pewnie.
myslalem, ze wlasnie "bronisz" kogos kto po prostu nie wspomina o małej stłuczce mowiac, ze auto jest bezwypadkowe bo jest.. po stłuczce, a nie wypadku roj - Pon 28 Sty, 2013 nie bronię chociaż gdybym miał furę po nawet dwóch stłuczkach parkingowych (pod warunkiem nienaruszenie absolutnie żadnych części "nośnych", wgięć podłogi bagarka itp)
to bym zaznaczył - bezwypadkowy - i dopisał że miał takie przygody.
ale dzwon to dzwon, nawet jak nikt nie miał siniaka (albo i auto bez kierowcy spadło z wagonu czy lawety) a u nas wszystko bezwypadek.
tak samo punkt "serwisowany w aso". Nawet samochody które w aso były raz w ciągu 20 letniego użytkowania mają to zaznaczone
wiadomo, że nie ma co zaglądać w te info tak jak w przebieg ale jest to frustrujące mimo wszystko.Jakarti - Pon 28 Sty, 2013
roj napisał/a:
nie bronię chociaż gdybym miał furę po nawet dwóch stłuczkach parkingowych (pod warunkiem nienaruszenie absolutnie żadnych części "nośnych", wgięć podłogi bagarka itp)
to bym zaznaczył - bezwypadkowy - i dopisał że miał takie przygody.
no to sie zgadzam ale pisanie bezwypadkowy i nie mowienie o stłuczkach to oszustwo