CHRZANEK - Śro 28 Lis, 2007 Dzień dobry...
Witam wszystkich nowych...
Zapraszam do aktywnego udzielania się na forum Anonymous - Pią 30 Lis, 2007 Witam wszyskich gorąco
mam clio 1.4 16v ,narazie bo na wiosne planuje zakup czegoś bardziej hot .
dlatego moje inwsestycje w tą cliówke już sie zakończyły doposażyłem ja w springi
eibacha ,wkładke kn i końcowy tłumik tjuningowy remusa , smiga całkiem sprawnie jak na 1.4 czasem uda sie kogos zaskoczyć .
Pozdrawiam olekFreeMan - Pią 30 Lis, 2007 Ole Olek witamy.
A jakiego samochod szukasz ? jakies konkrety ?Anonymous - Pią 30 Lis, 2007 siemasz Freeman
chciałbym clio 2 sporta myslałem o ph1 , ale ostatnio zwróciłem uwage na saxo vts
i bardzo mi się spodobało .Anonymous - Pią 30 Lis, 2007 Witamy Olka Witamy i jakos nie wiem czemy przypomniała mi sie wiejska piosenka z wyborów prezydenckich LOL
od taki zarcik FreeMan - Pią 30 Lis, 2007
Olek napisał/a:
siemasz Freeman jako że jestem z KRC (nie chodzi o katolickie radjo ciechanów)
chciałbym clio 2 sporta myslałem o ph1 , ale ostatnio zwróciłem uwage na saxo vts
i bardzo mi się spodobało .
tez jestem na krc.
Tu napewno znajdziesz ludzi znajacych sie na obu samochodach dosc dobrze Anonymous - Pią 30 Lis, 2007 hehe , żarcik CHRZANEK - Pią 30 Lis, 2007 Witaj Ole Olek na prezydenta tylko Ty
właśnie na wiosne lato będa oby dwie cliówki z fotek na sprzedaż a zamiast nich
jest plan na jedną szybszą .
pozdrawiamps - Sob 01 Gru, 2007
Olek napisał/a:
będa oby dwie cliówki
oby oby LOL
witam )Anonymous - Sob 01 Gru, 2007 hmm oby , nieważne ale obydwie oby szybko OSKAR - Sob 01 Gru, 2007 witam witam.
widze ze kolejny fun reni.
piknieMisiek_lbn - Sob 01 Gru, 2007 jest nas wielu
witam i ja, też mam renaura CHRZANEK - Sob 01 Gru, 2007 OLek z OLsztynka