HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
siema - Śro 02 Sty, 2013
Jakarti napisał/a:
czy moge prosic o dwa zdania info czym rozni sie PROFI od Track Daya?
Nie będziesz trenował sekcji. Na Profi jest więcej jeżdżenia.Jakarti - Śro 02 Sty, 2013 czyli w skrocie track day to ten "kurs" na ktorym bylo cale forum a profi to jazda po torze, z ktorej korzysta rasciak? Kenet - Śro 02 Sty, 2013 Na profi wyjeżdżasz o 9 na kilka kółek za intruktorem żeby się rozgrzać, a później nakooorfiasz cały dzień w sesjach - ja zrobiłem ~250 km po torze ogniem. Nigdzie nie ma słupków, jest straż i karetka Kenet - Śro 02 Sty, 2013
Jakarti napisał/a:
czyli w skrocie track day to ten "kurs" na ktorym bylo cale forum a profi to jazda po torze, z ktorej korzysta rasciak?
Nie, my byliśmy na jeszcze innej imprezie, ale nie wiem co to było Anonymous - Śro 02 Sty, 2013
Kenet napisał/a:
Nie, my byliśmy na jeszcze innej imprezie, ale nie wiem co to było
Jakarti - Śro 02 Sty, 2013 heheh,
klikałem w to na stronie ale cos nie zabanglało. thx Anonymous - Śro 02 Sty, 2013
Jakarti napisał/a:
heheh,
klikałem w to na stronie ale cos nie zabanglało. thx
bo "klikać guziczka to trzeba umieć" Jakarti - Śro 02 Sty, 2013 tak Ci mowia kobiety Anonymous - Śro 02 Sty, 2013
Jakarti napisał/a:
tak Ci mowia kobiety
podoba mi się Twój tok rozumowania ile płacisz za fryzjera? M - Śro 02 Sty, 2013
AleX_R53 napisał/a:
Jakarti napisał/a:
tak Ci mowia kobiety
podoba mi się Twój tok rozumowania ile płacisz za fryzjera?
temat fryzjerski to nowy szlagier hh.orgJakarti - Śro 02 Sty, 2013
AleX_R53 napisał/a:
ile płacisz za fryzjera?
wolę nie mówić na forum M - Wto 29 Sty, 2013 Czy w tym roku tez bedzie wspolny Poznan?
Moze niekoniecznie z mistrzem kosmosu w wyscigach wszelkich ale np w ramach tptd?Kenet - Wto 29 Sty, 2013 Jestem tu! Najlepiej wbijać na imprezę z WST, albo po prostu na któryś TPTD - wtedy nie ma mientkiej gry, jest karetka itp. itd.M - Wto 29 Sty, 2013 A jak jest z noclegiem wtedy? Pewnie duze oblozenie domkow bedzie. Bo oczywiscie musi byc integracja i zwiedzanie toru