Ale już poważnie mówiąć powinieneś szukać e36 z klatką
Fajne są cify, corsy i inne wynalazki. Ale tam gdzie się kończy frajda w fwd, dopiero zaczyna się w tylnonapędzie.roj - Śro 30 Sty, 2013
M napisał/a:
2:100
Fajne są cify, corsy i inne wynalazki. Ale tam gdzie się kończy frajda w fwd, dopiero zaczyna się w tylnonapędzie.
jak mi znajdziesz spoko działające e36 z klatką za 5-6 tys. pln to wezmę. Kamill - Śro 30 Sty, 2013
roj napisał/a:
M napisał/a:
2:100
Fajne są cify, corsy i inne wynalazki. Ale tam gdzie się kończy frajda w fwd, dopiero zaczyna się w tylnonapędzie.
jak mi znajdziesz spoko działające e36 z klatką za 5-6 tys. pln to wezmę.
Uderz do Buniego, jego ziomek miał czarną 325 na ta-technixie o ktorej pisałem, stała za 7k na allegro.
Jeszcze sprawa e36, lepiej jeżeli budżetowo to e30 po swapie, bo e36 to 16" koło minimum, wszyscy lataja na 17/18, a niestety te opony sa sporo droższe niż 15.
A co do tego że jestem za corsą, to nie do końca tak. Jak by honda miała porobione to co corsa to bym łykał honde, ale z drugiej strony i tak bym brał honde i sobie ew w ciągu sezonu czy dwóch trochę ja dokompletował w laminaty itp. Graty w dobrej cenie się trafiają, kwestia czasu.Bart - Śro 30 Sty, 2013 Ja rozważam sprzedaż swojej E36, ale to 318i sedan z gazem i bez klatki.M - Śro 30 Sty, 2013 Dokladnie tak...Kamill - Śro 30 Sty, 2013
Bart napisał/a:
Ja rozważam sprzedaż swojej E36, ale to 318i sedan z gazem i bez klatki.
Sedan jest najlepszy Jak by był IS to by sie jeszcze do czegoś nadawał.roj - Śro 30 Sty, 2013 eh, no nie myślałem, że się ktoś wkręci w to bmw tu
generalnie założoenie jest b. tani w użyciu upalator do 3-4 tysięcy (więc powiedzmy do 5-6 pewnie jak się nakręcę na jakiś konkretny).
i nie szukam takiego bo uważam, że fajnie jest mieć furę za 5k a bmw e30 jest gorsze tylko po prostu dobra sztuka e30 przygotowana to 10-15 tys. na gotowo.
jak ktoś znajdzie konkretną, przygotowaną za 5 to wtedy się będziemy nad nią rozwodzić w kontekście mojego szukania
póki co:
corsa naprawdę mi się podoba ale mam wiele wątpliwości bo zupełnie nie ogarniam corsy a do tego ta buda jest 83-93 i nie mam pojęcia jak potem będzie z użytkowaniem tego i ew. wymianami/naprawami.Shymek - Śro 30 Sty, 2013 http://www.ebay.co.uk/itm...=item257a4d287c
Może ktoś kto ma clio sporta się zainteresuje Anonymous - Śro 30 Sty, 2013 Ja bym w tym budżecie jednak szukał cc/sc ,najlepiej z silnikiem 1.2,wcale nie bedzie wolniejszy od takiej corsy a koszty eksploatacji duzo nizsze
ten jest fajny
http://otomoto.pl/fiat-ci...-C24561786.htmlsiema - Śro 30 Sty, 2013 Roj, przy takim budżecie to nie lepiej jednak podszykować jeszcze Clio, zalać paliwem i jeździć? Jeździsz mniej niż ja, a ja swoim cywilem bez klatki z 5 razy w zeszłym roku gdzieś byłem. Jak chcesz naginać po wszystkich KJS, to Cię nie namawiam, ale jak chciałbyś obskoczyć cały sezon WST, 2x Poznań i 2x Kielce to ja bym zostawił tę kasę na Clio.Kenet - Śro 30 Sty, 2013 Ja bym pojechał z kimś kto ogarnia hondę obejrzeć tę hondę.siema - Śro 30 Sty, 2013
Kenet napisał/a:
Ja bym pojechał z kimś kto ogarnia hondę obejrzeć tę hondę.
Stary, wiesz że napisałeś to na publicznym, a nie na PW do mnie i Roj to już pewnie przeczytał?
roj - Śro 30 Sty, 2013
siema napisał/a:
Roj, przy takim budżecie to nie lepiej jednak podszykować jeszcze Clio, zalać paliwem i jeździć? Jeździsz mniej niż ja, a ja swoim cywilem bez klatki z 5 razy w zeszłym roku gdzieś byłem. Jak chcesz naginać po wszystkich KJS, to Cię nie namawiam, ale jak chciałbyś obskoczyć cały sezon WST, 2x Poznań i 2x Kielce to ja bym zostawił tę kasę na Clio.
właśnie dlatego nigdzie nie byłem, że w zeszłym sezonie włożyłem >8k w różne eksploatacyjno naprawcze akcje z clio
powodów jest sporo, bezpieczeństwo, samochód na co dzień, który nie może stać sobie kilka dni czy tygodni, wysokie koszty eksploatacji, etc. chyba nie trzeba tłumaczyć..roj - Śro 30 Sty, 2013
siema napisał/a:
Kenet napisał/a:
Ja bym pojechał z kimś kto ogarnia hondę obejrzeć tę hondę.
Stary, wiesz że napisałeś to na publicznym, a nie na PW do mnie i Roj to już pewnie przeczytał?
Kenet - Śro 30 Sty, 2013 Oj tam, zawsze możemy go przebić o 50 zł