To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

roj - Śro 30 Sty, 2013

siema napisał/a:
Faktem jest, że ja idę do pracy z buta i mam auto żony

jeden (z wielu) ale mocny argument dla mnie. ja z buta do pracy mam 2,5 godziny i nie mam samochodu żony do dyspozycji. poza tym nie kupiłem clio od Yarka :)

kamil napisał/a:
co do mnie to idę tym samym tropem. Fur do upalania i fur na codzień :)

no właśnie, Kamill, żeby nie katować 106tki szuka do upalania jakiegoś kombi teraz :]

pum - Śro 30 Sty, 2013

siema napisał/a:
Pum, ja swoim dupowozem byłem zawsze bardzo blisko Twojego upalatora

ta... w deszczu 3,5 sek dostałeś, a na 2 wst na suchym mając urwany wydech (może ze 130 kuca fura wtedy miała) za kolektorem dostałeś 0,5 sek. (Stf włożył ci wtedy 7 sekund, a miał wtedy tylko wypruty samochód)... Pamiętaj, że twój dupowóz ma zrobiony zawias i chyba cuś więcej niż 160km. To że cie klepałem wynikało nie z tego że mój samochód był nie wiadomo jaki tylko z tego, że ja się w tańcu nie pierdo... (co się skończyło jak się skończyło). Jakbyś szedł clio na maksa pewnie okazałoby się nie mam najmniejszych szans z tobą, ale nie pójdziesz na maksa bo to też dupowóz.

pum - Śro 30 Sty, 2013

aaaale... w wypadku Roja to najlepiej kupić dupowóz do 7k i wypruć clio :devil:
Kenet - Śro 30 Sty, 2013

siema napisał/a:

Nadal twierdzę, że macie rację, ale:
Pum, ja swoim dupowozem byłem zawsze bardzo blisko Twojego upalatora, a Keneta zazwyczaj to lałem ;D Do tego mam aktualnie kubełki Recaro + szelki, więc będzie tylko lepiej :rotfl:

Zacna prowokacja milordzie... może i puściłbym to płazem, gdyby nie te dwa amatorskie, ale wszystko mówiące nagrania (trzeba oglądać do końca):

:rotfl:

A poważnie, to jako DD+fura do upalania to wyżej Twojego Clio nie podskoczysz. Także hajfajv. Nie dość, że szybkie to i dojazd/powrót nie męczy. Jak się nie idzie o życie to jest to ok opcja...

Z drugiej strony jak chcesz iść o życie to dwie fury zapewniają nieporównywalny komfort psychiczny i sama świadomość, że "a chuj najwyżej się rozjebię" powiększa cohones na starcie.

Oj pum się coś zagotował :rotfl:

roj - Śro 30 Sty, 2013

pum napisał/a:
aaaale... w wypadku Roja to najlepiej kupić dupowóz do 7k i wypruć clio :devil:

pewnie tak, ale części za drogie..

pum - Śro 30 Sty, 2013

Stf chyba nie narzeka... wlewa modyfikator+ do skrzyni biegów i ma DSG :)
siema - Śro 30 Sty, 2013

Kenet napisał/a:
Oj pum się coś zagotował

Taaa :rotfl: :rotfl: Nawet mu nie będę pisał, że wtedy na deszczu to pojechałem na tych Conti Sportach co przyjechałem :D A Stf'a jako odnośnik to wszyscy mogą sobie tak samo wziąć, bo wiadomo że jest poza zasięgiem i to nie w swoim samochodzie, a samochodzie każdego z nas.
Niech Pum poda swój czas życiowy czas z Poznania, bo to będzie pewnie najbardziej miarodajne porównanie.

A ta podła manipulacja filmem na niewiele Ci się zda! Należy go po prostu oglądać od tyłu! ;)

Kenet - Śro 30 Sty, 2013

siema napisał/a:
A ta podła manipulacja filmem na niewiele Ci się zda! Należy go po prostu oglądać od tyłu! ;)

:lol2:

jak w "Columbo" :rotfl:

roj - Śro 30 Sty, 2013

Siema, masz fart bo kupiłeś akurat furę w świetnym stanie, która się nie sypie mimo upalania. Oczywiście gratulacje i fajnie.
tylko to żaden argument w tej dyskusji bo nikt Cię tu nie namawia do zakupu drugiej fury albo klatkowania clio :)

siema - Śro 30 Sty, 2013

Dlatego pytałem czy Kamil zamierza zostawić 106, bo u mnie przerobienie Clio na upalatora to jest jakieś wyjście awaryjne. Jak nie będę miał na coś lepszego, to w końcu wywalę tylne siedzenia, głośniki Hertza, nawigację oraz klimę i zostanie upalatorem z klatką. Może dlatego też nie szkoda mi w niego ładować kasy, bo wiem że zostanie ze mną na dłużej. Tak czy inaczej.

A generalnie wniosek jest jeden.
Trzeba po prostu jakiś alko spot hh.org capital of Poland zrobić ;D i wtedy można popuścić wodze wyobraźni i pomarzyć o Sutolu, M3, albo czymś tam innym tylko do upalania- bo to zawsze najlepsza opcja.

kamil - Śro 30 Sty, 2013

zostawiam 106 i pruje je - tylko drugi fotel musi zostać pod fotelik dla dziecka.
Kombi dla zony i innych jazd. 106 do pracy i do fanu :)

pum - Śro 30 Sty, 2013

siema napisał/a:
Niech Pum poda swój czas życiowy czas z Poznania, bo to będzie pewnie najbardziej miarodajne porównanie.

6 rolek... :rotfl:
a tak poważnie, na Poznaniu jakaś bieda była (2 min nie złamałem). na stronie TPTD nie mogę znaleźć wyników tyle.

kończąc rozważania kto ma dłuższego, wg mnie (poza jednostkowymi przypadkami) nie da się jechać na maksa dupowozem. jak ci siedzi to że jutro masz tym pojechać do roboty nie pojedziesz na SWOJEGO maksa i tyle.

M - Śro 30 Sty, 2013

Tak jest najlepiej. Utrzymanie hatcha to praktycznie (dla mnie) OC i paliwo więc nie boli.
Rasputin - Śro 30 Sty, 2013

pum napisał/a:
wg mnie (poza jednostkowymi przypadkami) nie da się jechać na maksa dupowozem. jak ci siedzi to że jutro masz tym pojechać do roboty nie pojedziesz na SWOJEGO maksa i tyle.

+1

Gaydek - Śro 30 Sty, 2013

Rasputin napisał/a:
pum napisał/a:
wg mnie (poza jednostkowymi przypadkami) nie da się jechać na maksa dupowozem. jak ci siedzi to że jutro masz tym pojechać do roboty nie pojedziesz na SWOJEGO maksa i tyle.

+1

+1000