To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

Anonymous - Śro 30 Sty, 2013

siema napisał/a:
alko

jestem tuuuuu

siema napisał/a:
pomarzyć o Sutolu

i znowuuuuu

Żeby wam napsuć krwi to powiem, że Sutol będzie też autem typu DD :rotfl: do pracy/klienta mam komunikacje miejską/taxi ale po bułki i do kina będzie jeżdżone...

pum - Śro 30 Sty, 2013

teraz też nim jeździsz do roboty? :rotfl:

pum napisał/a:
teraz też nim jeździsz do roboty? :rotfl:

Gdyby kózka,
kwiecień plecień,
to by ślimak,
uj ci w doopę...

pum - Śro 30 Sty, 2013

tak myślałem

pum napisał/a:
tak myślałem

:rotfl: :rotfl:

no nie jeżdżę bo nie ma silnika w aucie tylko sobie dynda obok... poza tym nie ma kolumny kierowniczej, maglownicy, deski rozdzielczej, wiązki elektrycznej, wycieraczek, pedal-box'a... próbowałem się przejechać ale nie podołałem :(

za to Jędras normalnie jeździ do pracy Lotusem i nie narzeka... dopóki nie ma -15 bo wtedy mówi, że jeździł w kurtce, czapce i rękawiczkach.

Z drugiej strony argumenty o tym, że jak auto jest i na codzień i do upalania to nie pojedzie się na 100% nie są bezpodstawne.

Reasumując, Roj kupuj BMW od Barta i "wycinaj" Klio.

roj - Śro 30 Sty, 2013

jak kupię to bmw od Barta to pruję clio :D

a szczerze mówiąc aż tak się clio nie jaram, jabym miał cliowy budżet na upalatora to bym brał e30.

M - Śro 30 Sty, 2013

To jest absurd - do upalania fwd a po bulki rwd.
oh wait... :rotfl:

M napisał/a:
To jest absurd - do upalania fwd a po bulki rwd.
oh wait...

Był temat w którym można było popuszczać wodze fantazji . Nazwyał się on "Tanie Upalanie" by. Czesio. może warto go eM-ie otworzyć ?
was79 - Śro 30 Sty, 2013

roj napisał/a:
Siema, masz fart bo kupiłeś akurat furę w świetnym stanie, która się nie sypie mimo upalania

Ze trzy razy autodrom i raz Kielce i o dziwo mój klijacz też się nie zyebał.
Ma wszystko co powinno miec auto, ale jako jedynego sobie go nie wyobrażam. Fajnie jest wskoczyć do vana, który działa jak tabletka usypiająco-relaksująca ;D

roj - Śro 30 Sty, 2013

was79 napisał/a:
roj napisał/a:
Siema, masz fart bo kupiłeś akurat furę w świetnym stanie, która się nie sypie mimo upalania

Ze trzy razy autodrom i raz Kielce i o dziwo mój klijacz też się nie zyebał.
Ma wszystko co powinno miec auto, ale jako jedynego sobie go nie wyobrażam. Fajnie jest wskoczyć do vana, który działa jak tabletka usypiająco-relaksująca ;D

ymmm, który rocznik masz tego clio? :>

was79 - Śro 30 Sty, 2013

2007, ale to przy żabojadach nie ma znaczenia. Właśnie kolega z pracy się poddał i sprzedał peżo 407 po dwóch awariach turbosa i komputra - rocznik chyba 2008 albo nawet młodszy
roj - Śro 30 Sty, 2013

no ja mam 2000r. :D
Sibu - Śro 30 Sty, 2013

http://otomoto.pl/lancia-...-C27728648.html

Zacna maszyna.

Bart - Śro 30 Sty, 2013

:ok: