To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

roj - Sob 14 Wrz, 2013

są jakieś tam akceptowalne zachowania ale ja nie uważam, że się trzeba godzić z prostactwem i siedzieć cicho bo taka tradycja. czasy się zmieniają i wiele osób w wielu zawodach trzeba nauczyć kultury.
sprzyja temu internet czy choćby to, że każdy ma w tel. aparat/kamerę. nagle się okazała, że straż miejska czy policja ma coraz więcej udokumentowanych wpadek i (wolno bo wolno) uczą się tego, że nie wszystko im wolno.

kosmita - Sob 14 Wrz, 2013

roj napisał/a:
nie uważam, że się trzeba godzić z prostactwem i siedzieć cicho bo taka tradycja

Zgoda, ale to, że gość płacze, bo na egzaminie dyplomowym były pytania to jest mega słabe.

roj - Sob 14 Wrz, 2013

kosmita napisał/a:
roj napisał/a:
nie uważam, że się trzeba godzić z prostactwem i siedzieć cicho bo taka tradycja

Zgoda, ale to, że gość płacze, bo na egzaminie dyplomowym były pytania to jest mega słabe.

zgoda :]

WuRC - Nie 15 Wrz, 2013

Rosja nie przestaje mnie zadziwiać xD Baba zalicza mega dzwona, po czym czeka aż jej ktoś drzwi otworzy, wychodzi jak gdyby nigdy nic, torebeczka Lui Witąąą, kurteczka, ajfonik i nara :rotfl:

Jakarti - Nie 15 Wrz, 2013

patrz -> Shoutbox :)
WuRC - Nie 15 Wrz, 2013

Ups ^_^
Kenet - Nie 15 Wrz, 2013

Po pierwsze to brawa dla organizatora za pozwolenie na start czegokolwiek w takich warunkach, a dwa to trzeba przyznać, że miała więcej szczęścia niż Kubica. Trochę inny kąt natarcia i byłby szaszłyk.
GeKo - Nie 15 Wrz, 2013

Bardziej czołowo to już się raczej nie dało.
Po prostu miała fuksa.

faldzip - Pon 16 Wrz, 2013

roj napisał/a:
faldzip napisał/a:
http://wyborcza.pl/1,7524...nie_kazali.html
moze powinni go jeszcze nosic na rekach, zeby sie przed obroną nie zmeczył za bardzo :wall:

bo ja wiem.. czytałeś to?
Cytat:
Autorowi nie podobało się też zachowanie dr Jolanty Słoniec, prodziekana ds. studentów wydziału, która zasiadała w komisji egzaminacyjnej: "Nie dość, że przerywała ludziom podczas ich wypowiedzi na temat napisanej przez nich pracy, to dodatkowo uniośle negowała ich odpowiedzi na pytania.

co innego duże wymagania a co innego trochę kurwa kultury i szacunku.
to już nie te czasy, że nowego na zakładzie pracy trzeba gnoić, studenta lekceważyć a w wojsku muszą kocić i kręcić wora :>

Czytałem i powiem Ci, ze mi tez przerywali w trakcie wypowiedzi na temat mojej pracy, kiedy cos bylo niejasne albo chcieli sie dowiedzieć więcej bo coś ich zainteresowało. I wydaje mi się to całkiem normalne. Nie twierdze, ze pani dr Słoniec jest całkiem bez winy, ale właśnie w kontekście całej wypowiedzi tego studenta, gdzie koleś jest oburzony, ze ktoś go dopytywal szczegolowo o jego pracę, to jakoś stwierdzenie "uniosle negowala" sprawia wrażenie, ze w ogole negowanie odpowiedzi jest ponizeniem studenta. Przecież dla niego obrona powinna być formalnością, bo jest ważnym momentem w życiu studenta. To może matura tez powinna być formalnością i powinni ja dawać za samo to, że chodziło się przez 3 lata do liceum?

M - Pon 16 Wrz, 2013

Ja na obronie miałem grad pytań tylko że:
- jak się samemu piszę pracę
- wie co się napisało
- a w ogóle jeszcze się człowiek zna na tym o czym pisał

To pytania zdają się co najmniej banalną skocznią do dobrej oceny na obronie.

Tutaj problem moim zdaniem polega na tym że student myślał że obrona pracy będzie tak prosta jak odwalenie pracy copy paste i uzyskanie papieru.
Co najgorsze tacy ludzie dziwią się potem że zarabiają płacę minimalną - no przecież mam papier, skończyłem studia!

faldzip - Pon 16 Wrz, 2013

M napisał/a:
Ja na obronie miałem grad pytań tylko że:
- jak się samemu piszę pracę
- wie co się napisało
- a w ogóle jeszcze się człowiek zna na tym o czym pisał

To pytania zdają się co najmniej banalną skocznią do dobrej oceny na obronie.

Tutaj problem moim zdaniem polega na tym że student myślał że obrona pracy będzie tak prosta jak odwalenie pracy copy paste i uzyskanie papieru.
Co najgorsze tacy ludzie dziwią się potem że zarabiają płacę minimalną - no przecież mam papier, skończyłem studia!

+srylion!

anjas - Pon 16 Wrz, 2013

+2 eM!
Anonymous - Pon 16 Wrz, 2013

+ M3
pum - Pon 16 Wrz, 2013

AleX napisał/a:
+ M3

biere! gdzie mogę odebrać?

zajcev_28 - Pon 16 Wrz, 2013

AleX napisał/a:
+ M3