- Szkoła Główna Handlowa w Warszawie podzieli się na trzy oddzielne szkoły: Szkołę Biznesu, Szkołę Ekonomii i Szkołę Polityki Publicznej. Rok akademicki 2014/2015 rozpocznie już w nowej strukturze organizacyjnej - poinformował rzecznik SGH Marcin Poznań.
Jakarti - Wto 17 Wrz, 2013 ciekaw jestem ile to ma wspolnego z tym, ze maja kosmiczne dlugi bo nie dostali ostatecznie dostacji z UE na rozbudowę budynków.
jedna ze szkol pewnie dostanie calosc dlugu a pozostale beda sie rozwijac anjas - Wto 17 Wrz, 2013 Mają spore problemy z kasą. Choć pewnie ta reorganizacja sytuacji nie poprawi. Ale dobrych stołków będzie więcej Jakarti - Wto 17 Wrz, 2013 czemu nie poprawi?
dlugi zostaną przypisane do jednej ze szkół, a pozostałe bedą miały czyste konto ale to HHowe gdybanie anjas - Wto 17 Wrz, 2013
Jakarti napisał/a:
czemu nie poprawi?
bo problem moim zdaniem nie wynikał z organizacji tylko z zarządzania, bzdurnych przepisów wewnętrznych, zewnętrznych, ludzi.
Reorganizacja tego wszystkiego raczej nie zmieni.
Przykładem może być np. rozliczanie się przez katedry z zysków ze studiów podyplomowych. Cały zysk katedra musiała oddawać, więc robiła sobie koszty typu telewizor 56 cali w pokoju 1,5 na 1,5 metra i inne podobne bezsensowne wydatki.Jakarti - Wto 17 Wrz, 2013 no okej zgadza sie ale miałem na myśli, ze uwolnią tylko "organizację" od długu, który pewnie im blokuje inne działaniakosmita - Czw 19 Wrz, 2013 Którą drogą będzie lepiej jechać z Warszawy na lotnisko w Krakowie ? 7 czy 8 - 1 - A4 ? Wyjazd jutro o 13Cartoon - Czw 19 Wrz, 2013 Jechałem ostatnio parę razy do Krakowa 7 - niespełna 4h przy normalnej jeździe.
Jedzie się bez przestojów. Ostatnio tylko jakieś prace na samym wjeździe do Krakowa były
W zeszłym roku raz wybrałem się A2-1-A4 - jechałem z 6 czy 7h bo utykałem w korkach w Łodzi, Częstochowie itd, a potem na bramkach na a4. Do tego nadrobione było prawie 100km względem 7 i dodatkowe opłaty z bramek Cassis - Czw 19 Wrz, 2013 Tak jak Cartoon pisze, wjazd do Krakowa jest zakorkowany. Tym bardziej że jutro piątek więc będzie combo.
Może zaryzykuję tą 7, jest tam po drodze jakieś sensowne miejsce na poczęstunek ? Cartoon - Czw 19 Wrz, 2013 mcdonald's w Radomiu
Ja jedyne przystanki jakie robię to na przewinięcie młodego KarQ - Czw 19 Wrz, 2013 Ja się stołowałem zaraz po wyjeździe z Krk w Cichym Gaiku bądź tuż za nim w przydrożnym barze. W jednym i drugim przypadku spoko jadło, ale urwania dupy się nie spodziewaj.
W zeszłym sezonie jeździłem raz w tygodniu, zawsze "7ką" i średnio wychodziło 3godz z KrK do wlotu na Krakowską.Sibu - Czw 19 Wrz, 2013
kosmita napisał/a:
jest tam po drodze jakieś sensowne miejsce na poczęstunek ?
Karczma Antolka w miejscowości ... Antolka (przed Miechowem).