qbus - Pią 20 Wrz, 2013 Ja polecam tą http://www.karczmadobrut.pl/
stanelismy tam w poniedzialek wracaj z Rajdu Polski, mega wielkie porcje i smaczne jedzenie za smieszna kase... 2 daniowy obiad dla 2 osob, herbata, piwo to rachunek w okolicach 50-60 zł.arssss - Wto 24 Wrz, 2013
uwielbiam ich akcje Anonymous - Śro 25 Wrz, 2013 Jest taka zagwozdka-ze 2 miechy temu miałem stłuczke mecenasem,pierdółka ,ale oba reflektory sie potłukły,wymienili,nowe świecą mocno chujowo,myslałem ze po prostu są nie ustawione ale wyłożyłem lache bo długie dni,bo i tak większość czasu byłem w szwecji itd.Dzisiaj pojechałem na przegląd,pan przystawia te maszynke do ustawiania świateł i okazuje sie ze one świecą całkowicie rozproszonym światłem,nie ma wogóle wyraznej granicy światła i cienia,kazał żarówki zmienić,zmieniłem i dalej to samo.Co jest grane???M - Śro 25 Wrz, 2013 Dostałeś pewnie dobre chińskie zamienniki Anonymous - Śro 25 Wrz, 2013 no własnie chyba nie,bo wyglądają na ori,chyba ze chujki włożyły przednie szkła z jakiejś chińszczyznyFranek - Czw 26 Wrz, 2013 rabarbar, tu czasem można po taniości części kupić
http://mb201-124.eu/Anonymous - Czw 26 Wrz, 2013 Dzięki, chyba jestem tam zalogowany.Mysle ze najlepiej bedzie po prostu wymienic te reflektory,bo teraz w deszczu,w nocy nie da rady jezdzic.Pytałem bo dziwne jest ze wyglądają na ori a swiecą jak chinskie najgorsze badziewie.PiTT - Czw 26 Wrz, 2013
rabarbar napisał/a:
Dzięki, chyba jestem tam zalogowany.Mysle ze najlepiej bedzie po prostu wymienic te reflektory,bo teraz w deszczu,w nocy nie da rady jezdzic.Pytałem bo dziwne jest ze wyglądają na ori a swiecą jak chinskie najgorsze badziewie.
to wroc tam gdzie to robili i powiedz ze po pierwsze te swiatla nie swieca a po drugie nie mozna ich ustawic na stacji diagnostycznej i moga byc problemy z przeglademMichał - Czw 26 Wrz, 2013 Powiedz im to rapując ...roj - Czw 26 Wrz, 2013 karwa fa, Panie, jesteś mi Pan hajs krewien
bo do mecenasa mi żeś pchnął badziewie!
...skibri bombizon - Czw 26 Wrz, 2013
roj napisał/a:
karwa fa, Panie, jesteś mi Pan hajs krewien
bo do mecenasa mi żeś pchnął badziewie!
...skibri bom
Kenet - Czw 26 Wrz, 2013 roj Anonymous - Czw 26 Wrz, 2013 B-Rey - Sob 28 Wrz, 2013 To chyba jakaś nowość Powerflexa, bo pierwsze widzę takie tuleje.