WuRC - Sob 02 Lut, 2013 8k za sporta...masakra...roj - Sob 02 Lut, 2013
Kamill napisał/a:
roj napisał/a:
http://tablica.pl/oferta/bmw-e36-rajdowy-drift-kjs-rally-sprint-CID5-ID2dn27.html#d2733b87f4;r:;s:
dla mnie za drogo ale może ktoś szuka
Cytat:
Silnik 2000cm3 V6
Poza tym auto jest warte ma 6k.
nie kumam? że nie ma takiego silnika? czy, że jest ale chooyowy? czy za tani czy co?
Bart napisał/a:
pewka nówka stuka
Bart - Sob 02 Lut, 2013 powinno być R6Kamill - Sob 02 Lut, 2013 To kupcie ją za 9k roj - Nie 03 Lut, 2013 te, ekspercina..
nikt jakoś tu nie pisał że ją kupuje, ja się zapytałem o co chodzi bo nie skumałem po Twoim komentarzu.
dopiero Bart mi wytłumaczył, że ten silnik 2L v6 jest na baterie r6 Kamill - Nie 03 Lut, 2013
roj napisał/a:
te, ekspercina..
nikt jakoś tu nie pisał że ją kupuje, ja się zapytałem o co chodzi bo nie skumałem po Twoim komentarzu.
dopiero Bart mi wytłumaczył, że ten silnik 2L v6 jest na baterie r6
To nie było do Ciebie. Szybciej szukaj bo się ciepło robi, niedługo pierwsze starty.roj - Nie 03 Lut, 2013 aha, nie skumałem
nic nie ma na razie
przeglądam codziennie motoallegro, hogę itp.qbus - Nie 03 Lut, 2013 a nie chcesz CRX'a w stanie wsiasc i jeździć za ok 11... no moze 10 tys?
klatka, kubly, pasy, krotka skrzynia, bill, duzy hamulec itp itd.roj - Nie 03 Lut, 2013
qbus napisał/a:
a nie chcesz CRX'a w stanie wsiasc i jeździć za ok 11... no moze 10 tys?
klatka, kubly, pasy, krotka skrzynia, bill, duzy hamulec itp itd.
chcieć chcę, ale nie mam tyle kasy na ułężówkę niestety
crx'a bardzo chętnie bym przygarnął
a może coś tam jest do powyjmowania (np. fotele z homo etc.) żeby był w jakimś tańszym pakiecie? Anonymous - Nie 03 Lut, 2013
roj napisał/a:
qbus napisał/a:
a nie chcesz CRX'a w stanie wsiasc i jeździć za ok 11... no moze 10 tys?
klatka, kubly, pasy, krotka skrzynia, bill, duzy hamulec itp itd.
chcieć chcę, ale nie mam tyle kasy na ułężówkę niestety
crx'a bardzo chętnie bym przygarnął
a może coś tam jest do powyjmowania (np. fotele z homo etc.) żeby był w jakimś tańszym pakiecie?