To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

Kenet - Sob 03 Maj, 2014

Aczkolwiek tajne archiwa po tym wieczorze znów zostały zasilone tak myślę. Mi slik nie pokleił, ale co zrobisz - nic nie zrobisz ;D
Bonczek - Sob 03 Maj, 2014

:rotfl:
Chloru - Sob 03 Maj, 2014

Kenet, no slik nie pokleił ... ale ważne czy wypluło przodem czy tyłem ... a jak tyłem to czy kontra nie była spóźniona :rotfl:
Kenet - Nie 04 Maj, 2014

W wyniku doboru niewłaściwej mieszanki paliwowo-powietrznej doszło do awarii jednostki napędowej. Chwilę później straciłem telemetrię i zjechałem na pitstop. Wyścig zakończył się przedwcześnie - DNF :]
karoluPL - Nie 04 Maj, 2014

ja jebie, to takie wczoraj 'wyścigi' byly szalone, a ja w warszawie wczoraj zanudzałem kapiora, przez yebaną pogode :/
bizon - Nie 04 Maj, 2014

GeKo napisał/a:
Mój ojciec od 3 lat miał HTC Desire, i jeśli by się dało wgrać nowego sygica to dalej by go używał. Zero zwisów wszystko działa jak w dniu zakupu, ale poza latarką sygicem to innych appek tam nie miał.
Teraz Moto G, wszystko śmiga szybko ale i tak wolniej niż Nexus 5 nie wyłączany od 1,5 miesiąca. :jupi:

Zobaczymy jak będzie dalej póki co szybkość stabliność na nexusie miazga.
Z wad to bateria, póki świeży to bez problemu 24h wytrzymuje co i tak uważam za słaby czas, ale jak upłynie trochę wody w wiśle będzie tylko gorzej.

Największą zaletą iPhone'a jest właśnie dopasowanie software do hardware i w Nexusie powinno być podobnie.
Wszystko co ma nakładki prędzej czy później zacznie zamulać jak się zacznie wgrywać appki.
Nie ukrywam że jakby w PL był dostępny htc one z czystym androidem to bym jego wybrał.

Przez ostatni rok używałem Galaxy S, lagi jakie miał ten telefon to dramat, to o czym pisał Kenet, wywalanie z książki telefonicznej do głównego ekranu, gubienie połączeń i inne dziwne historie.

kolega z pokoju, ktory telefonu uzywa podobnie intensywnie jak ja, a moze nawet i lepiej, wykancza baterie nexusa 5 w 6h, czyli jak ja w iphone. to oczywiscie wyniki w ciezszym dniu.
no i niech ten nexus nie spadnie. po upadku z lozka (40? 50cm?) popekal wyswietlacz.

GeKo - Nie 04 Maj, 2014

Co wy w gry gracie :D 6h ?
Co do upadków to wszystkie teraz telefony bez case trzeba liczyć się z tym że upadek równa się zgon ekranu.
HD2 przeżyła kilkanaście upadków z różnych wysokości, a ekran załatwił upadek z fotela w clio.
W pierwszym momencie myślałem że wszystko OK jak zawsze, tylko odgłos mi się nie podobał :] Po odwróceniu już było wiadomo czemu.

Konrad - Śro 07 Maj, 2014

GeKo, tak w ramach informacji, dzisiaj dzwonił do mnie dział utrzymania klienta, który oferuje za 34,99 formułę 4.0:
*nielimitowane rozmowy do sieci komórkowych
*nielimitowane smsy do wszystkich sieci
*750mb

Lub za 44,99 to co powyżej tylko 2gb netu.

Rozmowy nie obejmują numerów stacjonarnych, które są płatne 0,29 zł/min.
Umowa na 12 miesięcy, wcześniej miałem formułę M za 29 zł+10 zł 250mb Internetu.

Oczywiście takie warunki tylko po złożeniu wypowiedzeniia, inaczej oferują taką beznadzieję jak na stronie ;-)

Aaa i do końca roku jak masz telefon z LTE jak jesteś w jego zasięgu masz Internet bez limitu, wtedy nie pobiera z pakietu w abonamencie.

GeKo - Śro 07 Maj, 2014

O dzięki, szkoda tylko tych rozmów na stacjonarne, gdzieś haczyk musieli zostawić :)

Mnie wczoraj zaproponowali zostawienie tego co mam czyli 42zł brutto 600min wymienne na SMS i dorzucenie 500mb czyli w sumie 1,5gb neta.

faldzip - Wto 03 Cze, 2014

po 100 latach developmentu Tizen wreszcie sie pojawi na rynku (ale póki co tylko w Rosji):

ciekawe czy coś z tego będzie...

M - Śro 04 Cze, 2014

Będzie kolejny sdk do opanowania, ztcw tizen ma ui w html5, niczym phonegapowe projekty...
faldzip - Śro 04 Cze, 2014

M napisał/a:
Będzie kolejny sdk do opanowania, ztcw tizen ma ui w html5, niczym phonegapowe projekty...

Tizen to jest napisany w C z pomocą EFLa i wiekszość appek, ktore dostajesz z systemem, tez tak jest napisana - czyli mają po milion linii (koreanskiego...) kodu nie do opanowania. Oficjalnie Appki mozna pisac w C++ za pomoca OSP API, które jest do dupy, albo w HTML5, i dlatego jest tam 4 rdzeniowy procek 2.2GHz i 2GB ramu, zeby one jakos działały :P

M - Śro 04 Cze, 2014

Nie będzie źle, najnowsza jquery mobile jest dla mnie przemistrzem, oczywiście możesz się tym brzydzić patrząć z perspektywy c :D
Ja właśnie robię podejście do xamarina

Janusz - Śro 04 Cze, 2014

tak, tak, a cos po ludzku ?? jakie bedzie miał bajery ?? ;D
anjas - Śro 04 Cze, 2014

zajebistą latarkę! :D