To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012

Kenet - Wto 29 Sty, 2013

Na WST wszystkie pokoje w hotelu zaklepał Yogi, ale domek spoko ogarnęliśmy, więc odpowiednio wcześniej rezerwując nie powinno być problemu.

Zwiedzanie musi być :jupi:

M - Wto 29 Sty, 2013

To juz calkiem zaniwdlugo - trzeba obadac terminy :)
siema - Wto 29 Sty, 2013

WST na TP to było najlepsze upalanie na jakim byłe jeśli chodzi o stosunek cena/ilość jazdy. 300 zł i dokładnie to samo co TPTD Profi. Szok Tato Kupe poprostu. Jeśli z przyczyn organizacyjnych nie wypali oficjalny HH.org TDTP, to z pewnością będzie nieoficjalny na ww. WST.
Ja jestem w każdym bądź razie na każdym :) Ten pozen nie jest tak daleko, opony wcale nie schodzą, pachołki się nie przestawiają- same plusy i zalety.

Gaydek - Śro 30 Sty, 2013

siema napisał/a:
Jeśli z przyczyn organizacyjnych nie wypali oficjalny HH.org TDTP

Taki TD jak ostatnio nie ma sensu... Po ostatnich przygodach i "ratowaniu" sytuacji w wąskim gronie hh.org + Scheffler vs Szwagier stwierdzam, zresztą nie tylko ja, że lepiej wpłacić komuś kasę i jechać na gotowe.

IMO możemy sobie uznać, jeśli chcemy/musimy, za oficjalną imprezę hh.org jedną z imprez WST/TPTD i będzie git.

Ja się piszę. Ale chyba dopiero w maju a najlepiej w czerwcu ;) .

Anonymous - Śro 30 Sty, 2013

Zróbmy znowu w Maju/Czerwcu wypad na Pozen ale tak jak już zostało nakreślone w ramach TPTD.

Parę osób tutaj już poznało organizatora TPTD wiec można się spokojnie dogadać i po przedpłatach zarezerwować pare z tych 40-60 miejsc. I tak po 14 to już mało który samochód jeździ więc wtedy jest luzik :)

Jak mi się uda "złożyć puzzle" to się piszę oczywiście :faja:

M - Śro 30 Sty, 2013

Jestem za.
bob.dsk - Śro 30 Sty, 2013

Ja też za :]
Gaydek - Śro 30 Sty, 2013

Proszę o zamknięcie i odwieszenie i jednocześnie przyklejenie 2013 :) .

Dziękuję :* .

Anonymous - Śro 30 Sty, 2013

zrobione :faja:
PieQt - Czw 31 Sty, 2013

Też sie pisze na tdtp, ogolnie na wspolny wyjazd na tp w hh formule
M - Czw 31 Sty, 2013

Byle w odpowiednim temacie :D
Jakarti - Czw 31 Sty, 2013

to zamykam :)