ja wychodzę z założenia że jak ktoś jedzie zgodnie z przepisami to nie mam prawa go uczyć poprawności na drodze
sra nie jedzie zgodnie z przepisami. Podstawą jest to, że w polsce mamy ruch prawostronny.Anonymous - Czw 03 Paź, 2013
mi napisał/a:
PiTT napisał/a:
ja wychodzę z założenia że jak ktoś jedzie zgodnie z przepisami to nie mam prawa go uczyć poprawności na drodze
sra nie jedzie zgodnie z przepisami. Podstawą jest to, że w polsce mamy ruch prawostronny.
o to to to!! Jak chce jechać 70-ont na 50-tce to niech to robi na prawym pasie a nie blokuje lewy jak komuś tam się chce dostać mandat za jazdę 90-ont...antoś - Czw 03 Paź, 2013 Taaa, niech spierd@la na prawy pas.
Zawsze się złoszczę jak przychodzi wiosna, chce sobie pojeździć z otwartą szybką, a tu sezon się rozpoczął i latają tymi 2 kołowcami hałasując tak, że mi krew z uszu leci. Nawet tak jak Piter, kiedyś prawie się zesrałem.
Ja tam zawsze jak stoją motocykle na światłach to przypierdolę, na 90% żaden nie odpuści i będzie robił wszystko żeby mnie przegonić. Choć czasem im się nie udaje.
Kiedyś z kolegą jechaliśmy jego S4, obok na światłach japoński plastik + jakiś palant w krótkim rękawku i dupencja z tyłu. Jak Audi ruszyło z 4 butów, to tamten tak się zaparł, że motocyk na kole postawił. I gówno, nie dał rady.kamil - Czw 03 Paź, 2013 a co z dupeńką ?Loko - Czw 03 Paź, 2013
kamil napisał/a:
a co z dupeńką ?
Zbędny balast, trzeba było zrzucić kamil - Czw 03 Paź, 2013 patrz, a i tak nie dał rady, nawet na jednym kole dojść S4Loko - Czw 03 Paź, 2013 Miniac - Czw 03 Paź, 2013 Jakby iskry leciały pod motor to byłoby 2x śmieszniej was79 - Pią 04 Paź, 2013 Dobra waga
Cytat:
By completely stripping the interior and replacing the O.E metal bonnet and doors with lightweight carbon kevlar items the customer has got the kerb weight of this car down to 890kg!!!
M - Pią 04 Paź, 2013 Wgrzucono polowe rzeczy ktora potencjalnie mogla sie popsuc - zyskano bezawaryjnosc dzik - Pią 04 Paź, 2013
M napisał/a:
Wgrzucono polowe rzeczy ktora potencjalnie mogla sie popsuc - zyskano bezawaryjnosc
Wiemy, wiemy, dlatego tak popularny jest JDM
A tutaj pewien test Poczty Polskiej jaki sobie w pracy zrobiliśmy, sprawdzamy ich algorytm.
Adres docelowy nie istnieje, nadawcy też nie, ale adres nadawcy układa się w dwie pasujące pary ulica-miasto i ulica-kod pocztowy. Pary daleko od siebie.