To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

mi - Czw 03 Paź, 2013

PiTT napisał/a:
ja wychodzę z założenia że jak ktoś jedzie zgodnie z przepisami to nie mam prawa go uczyć poprawności na drodze

sra nie jedzie zgodnie z przepisami. Podstawą jest to, że w polsce mamy ruch prawostronny.

Anonymous - Czw 03 Paź, 2013

mi napisał/a:
PiTT napisał/a:
ja wychodzę z założenia że jak ktoś jedzie zgodnie z przepisami to nie mam prawa go uczyć poprawności na drodze

sra nie jedzie zgodnie z przepisami. Podstawą jest to, że w polsce mamy ruch prawostronny.

o to to to!! Jak chce jechać 70-ont na 50-tce to niech to robi na prawym pasie a nie blokuje lewy jak komuś tam się chce dostać mandat za jazdę 90-ont...

antoś - Czw 03 Paź, 2013

Taaa, niech spierd@la na prawy pas.

Zawsze się złoszczę jak przychodzi wiosna, chce sobie pojeździć z otwartą szybką, a tu sezon się rozpoczął i latają tymi 2 kołowcami hałasując tak, że mi krew z uszu leci. Nawet tak jak Piter, kiedyś prawie się zesrałem.

Ja tam zawsze jak stoją motocykle na światłach to przypierdolę, na 90% żaden nie odpuści i będzie robił wszystko żeby mnie przegonić. Choć czasem im się nie udaje. :D

Kiedyś z kolegą jechaliśmy jego S4, obok na światłach japoński plastik + jakiś palant w krótkim rękawku i dupencja z tyłu. Jak Audi ruszyło z 4 butów, to tamten tak się zaparł, że motocyk na kole postawił. I gówno, nie dał rady.

kamil - Czw 03 Paź, 2013

a co z dupeńką ?
Loko - Czw 03 Paź, 2013

kamil napisał/a:
a co z dupeńką ?

Zbędny balast, trzeba było zrzucić :faja:

kamil - Czw 03 Paź, 2013

patrz, a i tak nie dał rady, nawet na jednym kole dojść S4
Loko - Czw 03 Paź, 2013

Miniac - Czw 03 Paź, 2013

Jakby iskry leciały pod motor to byłoby 2x śmieszniej :]
was79 - Pią 04 Paź, 2013

Dobra waga o_O

Cytat:
By completely stripping the interior and replacing the O.E metal bonnet and doors with lightweight carbon kevlar items the customer has got the kerb weight of this car down to 890kg!!!

M - Pią 04 Paź, 2013

Wgrzucono polowe rzeczy ktora potencjalnie mogla sie popsuc - zyskano bezawaryjnosc :rotfl:
dzik - Pią 04 Paź, 2013

M napisał/a:
Wgrzucono polowe rzeczy ktora potencjalnie mogla sie popsuc - zyskano bezawaryjnosc :rotfl:

Wiemy, wiemy, dlatego tak popularny jest JDM :rotfl:

A tutaj pewien test Poczty Polskiej jaki sobie w pracy zrobiliśmy, sprawdzamy ich algorytm.

Adres docelowy nie istnieje, nadawcy też nie, ale adres nadawcy układa się w dwie pasujące pary ulica-miasto i ulica-kod pocztowy. Pary daleko od siebie.

Można śledzić tutaj:
http://sledzenie.poczta-polska.pl/
numer:
00259007733376034847

Anonymous - Pią 04 Paź, 2013

co za trolle ;D

------edit-------

o karwa! dobre to to:

Młody Papież - Pią 04 Paź, 2013

dobre dobre
kamil - Pią 04 Paź, 2013

ciekawy artykuł http://natemat.pl/37613,w...teorie-spiskowe
Jakarti - Sob 05 Paź, 2013

mi napisał/a:
PiTT napisał/a:

Otoz to. wcale nie chcialem jechac szybciej.