Filmik lekko wyrwany z kontekstu. Uciekał i stawiał opór przy zatrzymaniu i koniec.Barejka - Nie 06 Paź, 2013 ale zeby nie mogli go polozyc Cartoon - Nie 06 Paź, 2013 Nieudolność tych dzieciaków powala Anonymous - Nie 06 Paź, 2013 http://popieranie.pl/0510...ska-da-zyc.htmlM - Nie 06 Paź, 2013 Nie drażnij lemingów Czesław roj - Nie 06 Paź, 2013
Kamill napisał/a:
roj napisał/a:
tą sukę za psikanie gazem po twarzy starszej kobiety, jeszcze w obecności jej dzieci to powinno wsadzić w worek i do jeziora
Jest zatrzymanie z jakiegoś powodu to się nie wpierdalasz, tym bardziej jak zatrzymywany stawia opór, a nie jest katowany przez policję.
dla mnie to nie wyglądało jak akcja o życie swoje lub postronnych.
więc jeśli taka kobieta się jak to ująłeś "wpierdala" podchodząc blisko i pytając o co im chodzi to można jej odpowiedzieć albo pouczyć, że przeszkadza im w wykonywaniu obowiązków a nie psikać jak komara offem.
nie radzą sobie - a zatrzymywany nie ucieka? - niech wezwą wsparcie i czekają.
taką interwencją narażali innych albo siebie.. Gdyby temu typowi puściły nerwy to by ich zakatował w tym polu i by ich znaleźli po tygodniumi - Nie 06 Paź, 2013
M napisał/a:
Nie drażnij lemingów Czesław
...albo innymi słowy: spierdalaj z polityką do politycznego.Anonymous - Nie 06 Paź, 2013
mi napisał/a:
M napisał/a:
Nie drażnij lemingów Czesław
...albo innymi słowy: spierdalaj z polityką do politycznego.
Na twoim miejscu zaczął bym zważać na ton , którym się do mnie zwracasz. Nie piliśmy razem wódki , i nie jestem twoim kolegą spod sklepu żebyś używał wobec mnie takich słów .Michał - Nie 06 Paź, 2013
ło karwa Loko - Nie 06 Paź, 2013 Seriooo M - Nie 06 Paź, 2013 "Zważ na bajer frajerze" was79 - Nie 06 Paź, 2013 Anonymous - Nie 06 Paź, 2013 PiTT - Nie 06 Paź, 2013 zauważyłem ostatnio dziwną tendencję... 90% znajomych z fejsa stało się nagle biegaczami...
rozumiem, że taka moda, ale potem kończy się tak jak w finale "Biegnij Warszawo"
http://wawalove.pl/Traged...estnikow-a11316
o co chodzi z tym szałem na bieganie? Marek Ty mi powiedz bo wiem że sam biegasz od wielu lat, zauważyłeś że faktycznie jest wzrost zainteresowania tym sportem?
czy po prostu każdy MUSI, ale to MUSI koorwa biegać bo tak jest fajnie? roj - Nie 06 Paź, 2013 PiTT, a zauważyłeś przez ostatnie lata rozkwit slow food czy bio-eko-natural sklepów?
A zalew rowerzystów? więcej dróżek rowerowych niż autostrad, veturillo, mniejsze wypożyczalnie, serwisy, komisy, stojaki, prysznice dla rowerzystów w biurach etc.
ja w każdym razie mam wrażenie, że jakoś proporcjonalnie do zainteresowanie bieganiem to postępuje więc po prostu ludzie chyba chcą czuć się zdrowsi