To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Anonymous - Nie 06 Paź, 2013

Apropo sportu-Pitt może jutro z rana siłka w galeri grunwaldzkiej ?
PiTT - Nie 06 Paź, 2013

tyle sie naczytałem i nasłuchałem że ludzie przeginają ze sportem że chyba muszę sobie dawkować... :rotfl:
Bonczek - Nie 06 Paź, 2013

Jest bum na bieganie i tyle ... :rotfl:
michool_vt - Nie 06 Paź, 2013

jak dla mnie to super sprawa, mam nadzieje, że jak najwięcej ludzi ulegnie 'modzie biegania' i tym podobnych,
oby jak najwięcej znajomych sie zajawiło, może wreszcie ktos będzie mnie wyciągał zeby troche ruchu zażyć :>

PiTT - Nie 06 Paź, 2013

zauwazylem wzrost zainteresowania wszystkim co fit / slim / bio / eko... ale nie zauważyłem żeby zwolennicy kiełków zamykali pół miasta i rozstawiali sie na ulicach ze straganami
taka drobna uwaga w kwestii regularnego zamykania ulic
bieganie po płycie stadionu narodowego to przecież pedalstwo, więc na szczeście nikomu nie przyszedł taki chory pomysł do głowy... a nóż jakiś artysta znowu będzie miał ochotę zagrać na tym obiekcie sportowym...
:)

michool_vt - Nie 06 Paź, 2013

no racja, mogliby po stadionach albo w lesie biegać ciule :jupi:
GeKo - Nie 06 Paź, 2013

Jakby nie FB to 90% tych świeżych biegaczy by nie biegało, bo nie byłoby się gdzie przylansić.
Anonymous - Nie 06 Paź, 2013

PiTT napisał/a:
zauwazylem wzrost zainteresowania wszystkim co fit / slim / bio / eko... ale nie zauważyłem żeby zwolennicy kiełków zamykali pół miasta i rozstawiali sie na ulicach ze straganami

Kurfa co Ty masz z tym zamykaniem ulic? :rotfl: rowery: nie, biegnie: nie, rolki: nie.
To są potrzebne i słuszne inicjatywy imho. A co do narodowego to Rasta się może wypowiedzieć bo "pedalsko" jeździł tam maraton na rolkach ;)

Jeśli ulice są zamykane w weekend albo wieczorem z powodu, że parę tysięcy osób chce się poruszać to mi to nie przeszkadza ale jak są zamykane na pare godzin w ciągu tygodnia pracy bo ktoś przyjechał palić opony to mnie wkurfffia na max'a...

Kamill - Nie 06 Paź, 2013

Zazwyczaj ci sami co każde pierdniecie publikuja :)
PiTT - Pon 07 Paź, 2013

AleX napisał/a:
PiTT napisał/a:

Kurfa co Ty masz z tym zamykaniem ulic? :rotfl: rowery: nie, biegnie: nie, rolki: nie.
To są potrzebne i słuszne inicjatywy imho. A co do narodowego to Rasta się może wypowiedzieć bo "pedalsko" jeździł tam maraton na rolkach ;)

Jeśli ulice są zamykane w weekend albo wieczorem z powodu, że parę tysięcy osób chce się poruszać to mi to nie przeszkadza ale jak są zamykane na pare godzin w ciągu tygodnia pracy bo ktoś przyjechał palić opony to mnie wkurfffia na max'a...

nic nie mam i nie wiem po co się unosisz
bylo kilka dyskusji i wyraznie napisalem jesli jest to robione z glowa to nic do tego nie mam, ale niestety z glowa to nie jest robione bo zeby jedna ulica sie przebiec zamykaja caly rejon w obszarze kilku km, tak bylo podczas maratonu
odcinek od skrzyzowania spacerowa/pulawska mozna bylo przeciac skrecajac w lewo dopiero na poziomie al. wilanowskiej... a nie sorry, tam tez bylo zastawione, wiec dopiero pod sluzewcem xD
w sumie walic kierowców którzy bezmyslnie przepalaja paliwo jezdzac bez sensu :)
a mozna bylo to bardzo prosto rozwiązać robiąc ruch wahadłowy, ale prosciej przeciez bylo zastawic kazde skrzyzowanie po drodze
nie rozumiem tej mody to wpierdzielania sie czym popadnie na ulice, w sumie dobrze ze kierowcy samochodow nie postanowia zrobic sobie dzien jezdzenia po chodnikach...
podkreslam, nic do tego nie mam bo mnie zazwyczaj osobiście to nie dotyka (no moze przyklad z maratonem), ale na serio nie rozumiem tego i tylko tak głośno myślę
każda tego typu impreza powinna być także ogarnieta pod kątem kierowców i wyraźnie oznaczone objazdy... kończy się to tak że ludzie łamią przepisy bo wjeżdzają na chodniki, trawniki i inne dziwne miejsca żeby tylko przejechać do miejsca docelowego... a co jeśli to jest ten sam człowiek który się śpieszył wcześniej waląć długimi maruderowi z lewego pasa?? :rotfl:
mam wrazenie Alex ze strasznie ostatnio spięty chodzisz... może się rozepnij albo pomyśl o wygodniejszym, mniej uciskającym fotelu w sutolu :*

Anonymous - Pon 07 Paź, 2013

PiTT napisał/a:
nic nie mam i nie wiem po co się unosisz
[...]
mam wrazenie Alex ze strasznie ostatnio spięty chodzisz... może się rozepnij albo pomyśl o wygodniejszym, mniej uciskającym fotelu w sutolu :*

No co Ty, nie unosze sie... I'm cool :)

Odnosilem inne wrazenie co do Twojego podejscia do zamykania ulic wlasnie przez te kilka dyskusji poprzednich ;)

M - Pon 07 Paź, 2013

Dobrze że coś się dzieje, pewnie sprawy się "dotrą" i przy dalszej popularyzacji tego sportu wszystko będzie miało ręce i nogi.
kamil - Pon 07 Paź, 2013

a ja mieszkam na trasie maratonu i jakoś nie miałem kompletnie pronblemu z przemieszczaniem się.
Ogólnie nigdy nie mam żadnych problemów z zamykaniem ulic na jakieś imprezy. Cieszą mnie takie inicjatywy

M - Pon 07 Paź, 2013

Kamil - YES MAN :rotfl:
was79 - Pon 07 Paź, 2013

Zlot subaryn imprez o_O

hires
http://www.imprezarally.c.../media/mine.jpg