Shymek - Pią 08 Lut, 2013 I że skrzynia jest ze zwykłego Sporta... bo szpera z niej siedzi u mnie
ahaaa i cały przód też miała wymieniany
A skąd info że po dachu?Rasputin - Pią 08 Lut, 2013 Co Ty gadasz,przecież napisane bezwypadkowa!!!FreeMan - Pią 08 Lut, 2013 przyjaciele (http://www.renault.pl/dealer/zawadzki)z Łomży wczoraj mi ja sprawdzali.Maciusiowy - Pią 08 Lut, 2013 zapytałem sprzedającego dlaczego pisze bzdury w ogłoszeniu. spodziewam się:
- braku odpowiedzi,
- bluzgów w odpowiedzi
roj - Pią 08 Lut, 2013
Maciusiowy napisał/a:
zapytałem sprzedającego dlaczego pisze bzdury w ogłoszeniu. spodziewam się:
- braku odpowiedzi,
- bluzgów w odpowiedzi
hehe, no to ja finezyjniej podszedłem do tego:
spytałem czemu taka niska cena - czy samochód na pewno bezwypadkowy? bla bla i czy jest szpera? FreeMan - Pią 08 Lut, 2013
Maciusiowy napisał/a:
- braku odpowiedzi,
- bluzgów w odpowiedzi
ja jak z nim wczoraj rozmawiałem, to on do końca twierdził ,ze on nie wie czy ona byla walona , bo on ją dostał za długi.... a juz był po wizycie u Zawadzkich.roj - Pią 08 Lut, 2013
FreeMan napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
- braku odpowiedzi,
- bluzgów w odpowiedzi
ja jak z nim wczoraj rozmawiałem, to on do końca twierdził ,ze on nie wie czy ona byla walona , bo on ją dostał za długi.... a juz był po wizycie u Zawadzkich.
jak nie wie to czemu pisze "bezwypadkowa"? domniemanie niewinności? Bart - Pią 08 Lut, 2013 myślę, że zjawisko "domniemanej bezwypadkowości" jest u nas całkiem popularne Shymek - Pią 08 Lut, 2013 ZA taką kasę nie dostanie się bezwypadkowej Megane - tym bardziej F1!
Nie wiem czemu niektórzy nie potrafią tego zrozumieć iż nawet zwykła Meagne RS z początków produkcji kosztuje więcej za granicą (o ile jest bezwypadkowa). Bezwypadkowe, zadbane Megane F1 np. we Francji to koszt conajmniej 10 tys. euro roj - Pią 08 Lut, 2013
Shymek napisał/a:
ZA taką kasę nie dostanie się bezwypadkowej Megane - tym bardziej F1!
Nie wiem czemu niektórzy nie potrafią tego zrozumieć iż nawet zwykła Meagne RS z początków produkcji kosztuje więcej za granicą (o ile jest bezwypadkowa). Bezwypadkowe, zadbane Megane F1 np. we Francji to koszt conajmniej 10 tys. euro
a może ktoś kupił jak euro było tanie? i nie wie, że jest droższe..
albo po prostu mu się spieszy?
wiadomo, że okazje się raczej nie trafiają ale ta jedna pewnie akurat mi się trafiła..
(tłumaczy sobie kolejna osoba kupująca furę za 60% jej średniej rynkowej ceny) FreeMan - Pią 08 Lut, 2013
Shymek napisał/a:
ZA taką kasę nie dostanie się bezwypadkowej Megane - tym bardziej F1!
Nie wiem czemu niektórzy nie potrafią tego zrozumieć iż nawet zwykła Meagne RS z początków produkcji kosztuje więcej za granicą (o ile jest bezwypadkowa). Bezwypadkowe, zadbane Megane F1 np. we Francji to koszt conajmniej 10 tys. euro
dzieki za info! Serio,gdyby nie Ty, dalej żyłbym w wyimaginowanej rzeczywistości swojego umysłu.
Dla mnie moze byc walona, nawet chetniej gdyby byl, bo ja szukam samochodu tylko do zabawy.Ale dach to troche za bardzo walona.A i jeszcze jeden fakt ... szukam okazji.Bart - Pią 08 Lut, 2013 Shymek to ekspert przez duże "S"!Shymek - Pią 08 Lut, 2013
FreeMan napisał/a:
dzieki za info! Serio,gdyby nie Ty, dalej żyłbym w wyimaginowanej rzeczywistości swojego umysłu.
Dla mnie moze byc walona, nawet chetniej gdyby byl, bo ja szukam samochodu tylko do zabawy.Ale dach to troche za bardzo walona.A i jeszcze jeden fakt ... szukam okazji.
Ja swój post pisałem z ironią Sam szukałem okazji i trafiłem dopiero po 1,5 roku...
Chodziło mi o to że jak wiesz co kupujesz to luzik - ale większość tych co kupują takie auta to potem uważa ze Renault to złom bo się psuje, a prawda taka że był robiony po kosztach i tyle.
auto kolegi kolegi,
moze ktos cos. nie wiem. wiecej pytan na maila. nie odpisuje na maile.Gaydek - Pią 08 Lut, 2013
FreeMan napisał/a:
Dla mnie moze byc walona, nawet chetniej gdyby byl, bo ja szukam samochodu tylko do zabawy.Ale dach to troche za bardzo walona.A i jeszcze jeden fakt ... szukam okazji.