Walle - Pią 08 Lut, 2013 W języku handlarzy okazja to jedno z podstawowych słów. W języku potencjalnego kupca takie słowo nie powinno istnieć.
Ładne to 328.Anonymous - Pią 08 Lut, 2013
Walle napisał/a:
okazja
Kto wybrzydza ten nie rucha M - Pią 08 Lut, 2013 Trzeba zrozumieć handlarzy - na odpicowanych padakach zarabia się najwięcej.
Dlatego powinno się omijać takich dziadów.Bart - Pią 08 Lut, 2013
auto kolegi kolegi,
moze ktos cos. nie wiem. wiecej pytan na maila. nie odpisuje na maile.
widzę, że Łukasz sprzedaje swoje E46 roj - Pią 08 Lut, 2013
M napisał/a:
Trzeba zrozumieć handlarzy - na odpicowanych padakach zarabia się najwięcej.
Dlatego powinno się omijać takich dziadów.
trzeba zrozumieć ludzi co Ci sprzedają nieświeże żarcie, uszkodzone telefony, tych co zrobią hooyowo remont i lekarzy, którzy przypiszą Ci niewłaściwe leki. przecież wystarczy ich omijać z daleka.Anonymous - Pią 08 Lut, 2013
roj napisał/a:
M napisał/a:
Trzeba zrozumieć handlarzy - na odpicowanych padakach zarabia się najwięcej.
Dlatego powinno się omijać takich dziadów.
trzeba zrozumieć ludzi co Ci sprzedają nieświeże żarcie, uszkodzone telefony, tych co zrobią hooyowo remont i lekarzy, którzy przypiszą Ci niewłaściwe leki. przecież wystarczy ich omijać z daleka.
trzeba zrozumieć ekspertów którzy Ci wkleją brzydką laskę, doradzą zły kolor felg, mają piórko w dupie, powiedzą żeby omijać nieuczciwych handlarzy, jeżdżą na szkolenia ze Szwagierczakiem. przecież wystarczy ich omijać z daleka.M - Pią 08 Lut, 2013 Zastanawiam się czy potraficie coś napisać od siebie a nie przedrzeźniać się jak małe dzieci.Anonymous - Pią 08 Lut, 2013
M napisał/a:
Zastanawiam się czy potraficie coś napisać od siebie a nie przedrzeźniać się jak małe dzieci.
Nie wiem jak Roj ale ja niestety nie potrafie roj - Pią 08 Lut, 2013 ok, spróbujmy..
nie zgadzam się z wypowiedzią, że trzeba ich zrozumieć.
uff. udało się Anonymous - Pią 08 Lut, 2013 Mój bohater roj - Pią 08 Lut, 2013 M - Pią 08 Lut, 2013 "Trzeba ich zrozumieć" - to nie jest dosłownie, sczególnie w koniunkcji z resztą zdania że trzeba omijać takich dziadów z daleka.
Chciałoby się rzecz "Trzeba zrozumieć czym kierują się Ci ludzie"roj - Pią 08 Lut, 2013
M napisał/a:
Chciałoby się rzecz "Trzeba zrozumieć czym kierują się Ci ludzie"
chcą zarobić oszukując innych.
jedni na małą skalę, inni na większą. przez jednych stracisz 20 złotych przez innych będziesz miał dwa dni sraczkę, przez jeszcze innych stracisz zdrowie lub życie.FreeMan - Pią 08 Lut, 2013
Gaydek napisał/a:
FreeMan napisał/a:
Dla mnie moze byc walona, nawet chetniej gdyby byl, bo ja szukam samochodu tylko do zabawy.Ale dach to troche za bardzo walona.A i jeszcze jeden fakt ... szukam okazji.
Widziałem , ale ja nie potrzebuje wymuskanego ideału. I tak wywale z niej zawias i prawie caly srodek wiec nie chce placic komus za to ze o to dbał. Tak jak napisalem wczesniej ,jak bedzie walnieta przodem tez nie pogardze.Walle - Pią 08 Lut, 2013