P.S. Już odpowiadam na pytania - tak - rzeczywiście brakuje listwy progowej, dopiero teraz na zdjęciach, zauważyliśmy, że jej nie ma i nie jestem w stanie powiedzieć kiedy odpadła czy też ktoś ją urwał..
dał do pieca!B-Rey - Pią 08 Lut, 2013 Młody Papież - Pią 08 Lut, 2013 piękne saxo!
jakbym trafił na nie dwa miesiące temuu....leszq - Pią 08 Lut, 2013 Ta biała Meg jest wystawiona za przynajmniej 10tys poniżej rynkowej wartości auta, także fakt że jest po dachowaniu to pewnie tylko jeden z mankamentów
Niebieskie R26 już jakiś czas temu wisiało na allegro, ale zniknęło. Cena trochę za niska, no ale gość w aukcji pisze, że chce szybko sprzedać auto także to rzeczywiście może być "okazja" jak na R26.
FreeMan, jak szukasz czegoś takiego to może coś z początków produkcji, coś z rocznika 2004 + skrzynia kupiona tak okazyjnie jak Shymek to zrobił + zawias/slick i jest zabawka na trackday'e GeKo - Pią 08 Lut, 2013
FreeMan napisał/a:
Ale dach to troche za bardzo walona
Jak do zabawy to ja bym się nie przejmował, klatkujesz i po temacie, skoro i tak będziesz pruł środek. Byle proste auto było i nie zajechane mechanicznie.FreeMan - Sob 09 Lut, 2013 leszq Rynkowa wartość auta to jest dobra dla ubezpieczycieli, a nie kupujących. No chyba ze lubisz przeplacac. Dziś liczy sie tylko to jak szybko chcesz sie pozbyć samochodu szczególnie w przypadku nietypowych aut. Jezeli jest cisnienie to i cena dość gwałtownie spada. A ja właśnie na to liczę.
Geko jak obok listwy dachowej z lewej strony możesz wsadzić palec to nie może byc prosta.roj - Nie 10 Lut, 2013 http://rajdy.hoga.pl/giel...%F3d+(sportowy)
szkoda, że hoga to nie allegro bo gość wystawił 2005 rok STi 550 KM za 59 00 zł
(to jeszcze mój budżet )ŁukaszS3 - Nie 10 Lut, 2013 Niestety nawet jeśli by to było allegro to w dziale moto allegro już koleś nie ma obowiązku sprzedania Ci samochodu jeśli się pomyli z ceną, albo nawet jeśli ktoś wylicytuje za nazwijmy to normalną kwotę... Tak samo jak Ty nie masz obowiazku go kupić jeśli wygrasz licytację. W tej chwili sie "składa tylko oferty kupna" a nie licytuje...itr 911 - Nie 10 Lut, 2013 To STI było już na alledrogo więc można było skorzystać z opcji kup teraz w tej cenie Anonymous - Pon 11 Lut, 2013 http://otomoto.pl/buick-r...-C27800538.htmlBarejka - Pon 11 Lut, 2013
dziwne auto, kupa koni oblepiona drewnem, a na liczniku tyle co w polonezieShymek - Pon 11 Lut, 2013 Bo to licznik w milach na godzinę jest.... Jakarti - Pon 11 Lut, 2013