pum - Wto 15 Paź, 2013 zakłada instynkt samozachowawczy innych kierowców, podobnie jak często kierowca tira włączający się do ruchu i wymuszający pierwszeństwo.
generalnie najlepiej sprawę zgłosić policji/ztm i tyle.dzik - Wto 15 Paź, 2013 wysłałem mailem na policję, zobaczymy
to byla realna głupota gościa, gdyby na moim pasie nikt nie stał i akurat bym podjeżdzał do świateł kiedy pojawiło się zielone to dzwon murowanyPiTT - Wto 15 Paź, 2013 eee tu nie było dramatu, najlepsi sa tacy co wpierdzielaja sie z premedytacja na skrzyzowanie, wiedzac ze i tak nie przejada, do tego automatycznie blokujac przechodniow... duzo mu to zapewne daje, a moglby poczekac grzecznie na przystanku i ruszyc na kolejnych swiatlach
poza tym to jak jedza busy po wawie to przechodzi ludzkie pojecie, nagminne lamanie przepisow i stwarzanie zagrozenia dla pasazerow i innych uczestnikow ruchu, dla takich ludzi nie powinno byc taryfy ulgowejJakarti - Wto 15 Paź, 2013 czasem mnie wkurwiaja te ztm'y ale przewaznie staram sie wpuscic bo jeszcze bardziej mnei wkurwia jak raz na ruski rok jade tym gratem ztm'em jako pasazer i nikt nie chce go wpuscic do ruchu no name - Wto 15 Paź, 2013 Sean Edwards się skończył, szkoda kolesia i talentuarssss - Wto 15 Paź, 2013 w saxo/106 1.6 16v 1.6 8v jest blok aluminiowy?Sibu - Wto 15 Paź, 2013 Nie, kiedyś zrobiłem listę poszczególnych bloków:
205
TU1, TU9 i TU24 (Gaźnikowe) Aluminium OE 0130 S8
TU3, TU3S i TU3A (Gaźnikowe) Aluminium OE 0130 S9
TU3-2 (Gaźnikowy) Aluminium OE 0130 S9
TU3-2 (Gaźnikowy) Żeliwo OE 0130 K4
TU9M i TU1M (Wtryskowe) Aluminium OE 0130 S8
TU3M i TU3MC (Wtryskowe) Aluminium OE 0130 S9
TU3M i TU3MC (Wtryskowe) Żeliwo OE 0130 K4M - Wto 15 Paź, 2013 Na dwoje babka odlewy robila arssss - Wto 15 Paź, 2013 Sibu, a wiesz ile wazy blok z 1.6 16v?Sibu - Wto 15 Paź, 2013 Wiem tylko, że przejście na aluminiowy blok pozwala stracić ok 25 kg, do tego masz lepsze odprowadzenie ciepła, co prowadzi do możliwości przyspieszenia trochę mocniej zapłonu zanim się pojawi stukowe. Jeszcze wypadałoby się rozeznać czy aluminiowe bloki miały natrysk na denko tłoka, bo do wysilonego silnika bardzo się przyda taki patent.
... ale to i tak nie ma znaczenia, bo chciałbyś alu 1.6 ... a się nie da iQ - Czw 17 Paź, 2013 Znow porscja porzuconych samochodow Niektore foty juz sie tu przewijaly wczesniej.
http://motoresanu.blogspo...de-corrida.html http://motoresanu.blogspo...corrida_11.htmlAnonymous - Czw 17 Paź, 2013 Niesamowite !!!
Koło warsztatu chyba w Wolsztynie widziałem audi rs2 w podobnym stanie jak te autaNiemy - Wto 22 Paź, 2013 Skorodowała mi obejma tylnego tłumika w 207
płaskownik 30x1mm długości może 70cm z jedną śrubą montażową przecież nie może być mega drogi
dzwonię więc do ASO zamówić nową obejmę
nie da się zamówić samej obejmy, trzeba kupić razem z tłumikiem
-ile?
- 1031zł
M - Wto 22 Paź, 2013 Dobrze że nie kazali Ci całego samochodu kupować Kamill - Wto 22 Paź, 2013 Ja się właśnie dowiedziałem dlaczego japończyków w polce nie lubią.
Grill do do FN2-jki 1600zł, zaślepka zderzaka (ta na hak hol mniejsza niż paczka zapałek) 134zł. Tak sobie myślę ze coś pokroju lampy ksenonowej idąc tym tokiem będzie kosztować 7k szt.