To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

nox - Śro 16 Lip, 2008

bierzesz go do Włodzia na przegląd on zapewne ci powie czy auto warte swojej ceny :) i bierzesz bo to bardzo fajne auto.
Misiek_lbn - Śro 16 Lip, 2008

bardzo podoba mi się ten hardtop :)
nietypowy, ale dodaje klasy :)

Michał - Śro 16 Lip, 2008

ten accord który pokazał andrzej jest napewno bardziej lansiarski niż pralka.
dla mnie mega mistrz kozak prze huj zajebisty !!

anjas - Śro 16 Lip, 2008

Mike dobrze prawi.
Nie dość, że lansiarski to jeszcze zajebiście wygodny. Mimo dwudrzwiowego nadwozia z tyłu spokojnie i wygodnie mogą podróżować dwie osoby.

W pralce z tyłu właściwie nikogo nie przewieziesz - brakuje miejsca.

Gdyby nie to, że muszę teraz kupić rodzinny samochód to kupiłbym takiego accorda na bank.

KonradMK - Śro 16 Lip, 2008

ok super accord ale 3.0? luuuuuudzie

pedzio odpada bo to francszajs :D :D :rotfl:

PS jedziemy w sobotę obejrzeć Preludę. Nie wiem czy chcę tyle dać ale warto zobaczyć żeby wiedzieć jak powinna jeździć i wyglądać zadbana pralka ;)

kondziu, te akordeony są też 2.0 146 kuca. Jestem pewien że da sie tym miło podróżować ...

no dobra to co? pralka fe? accord to dobry żeby na jakiś bajzel we wsi pojechać i dziwki wozić ale lansu nie ma. co robić!? :'(
Marek23 - Śro 16 Lip, 2008

Właśnie kolega z Wawy napisał, że ojciec przytulil nowe RS6 zrobione w MTM na 650 koni... Więc raczej uważajcie na takie kombiaki :jupi:

skoro jesteśmy w klimacie Pudelka...

syn szefowej mojej dziewczyny rozwalił przedwczoraj ojcu Z3 z 2007 roku... gówniarz (18 lat) najebał się, wsiadł za kółko i dosłownie postawił auto na latarni. podobno to jego drugi taki wyczyn (wcześniej miał zawiasy) więc teraz może być już kryminał.

Anonymous - Śro 16 Lip, 2008

Jak zrobił krzywde tylko latarni ,a nie komuś, to za co ma mieć ten kryminał :?:

za jazdę po pijanemu? poprzednio potrącił pieszego, a zawiasy obowiązują
Anonymous - Śro 16 Lip, 2008

KonradMK napisał/a:
za jazdę po pijanemu? poprzednio potrącił pieszego, a zawiasy obowiązują
Sorki nie skumałem lub też przeoczyłem, wykonujący ruchy posuwiste się. :/

swoją drogą ciekawe czy to dotyczy bogatych ludzi :)

Marek23 napisał/a:
Właśnie kolega z Wawy napisał, że ojciec przytulil nowe RS6 zrobione w MTM na 650 koni... Więc raczej uważajcie na takie kombiaki :jupi:

w wawrszawie to w sumie szału nie robi już. Lambo już jedzą, a to jest szał

kondziu - dlaczego mówisz ze accord cupe którą pokazał andrzej to wiejski lans. Bardzo fajny, nietuzinkowy samochód. Pozatym, to tobie musi sie samochód podobać a nie innym.
Proponuje podjechać w next week i obglądnąć takiego akordeona na żywca.

looz ziom, ja mowię tylko że to jest kawał fury za prawie 40 tysi (taniej tylko chałowe jakieś - jak to się pisze?)