To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

faldzip - Śro 04 Cze, 2014

Janusz napisał/a:
tak, tak, a cos po ludzku ?? jakie bedzie miał bajery ?? ;D

Procka 4 rdzenie 2.2GHz
2GB RAMu
16GB storydża
ekran 4.9 cala 1280x720

z bajerów fingerprint scanner i heart rate monitor.

a najwiekszym bajerem ma byc nowy system - Tizen - który działa i wyglada jak samsungowy Android (TouchWizz), tylko nie ma Google Play Store i appki androidowe niby będą działać, ale trzeba je sobie ogarnąć z innego sklepu (Yandex?). Jak widać jest on niezmiernie innowacyjny.

Cartoon - Czw 19 Cze, 2014

Nie potrzebuje ktoś iphone 4s (czarny, 16gb) na części? :)
Telefon działa, dzwoni, nie ma pobitych paneli ani większych rys... ale ... od dłuższego czasu nie działa przycisk włącznika (skutek - nie można ręcznie zablokować ekranu - trzeba poczekać, aż zrobi się to z automatu) no i ostatnio zdechło WiFi (komunikat WiFi niedostępne) przez co baterię zjada w zastraszającym tempie. Trzeba go ładować z dwa razy dziennie przy moim (dość intensywnym) korzystaniu z telefonu.
Serwis w BUWie wycenił mi naprawę przycisku na 150pln, a WiFi na 400pln... Pewnie da się to gdzieś zrobić taniej, ale nie szukałem jeszcze.

Oddam powiedzmy za 400pln.

karoluPL - Pon 23 Cze, 2014

Cartoon, inaprawy.pl.

spytaj się, moze będzie taniej do naprawy. a jak nie, to moze Michał weźmie sobie go na części.

Cartoon - Pon 23 Cze, 2014

Póki co, znalazłem serwis w Wawie, który zrobi mi przycisk za ~100pln, a WiFi za 160pln - tyle jestem w stanie zapłacić :)
adamwarszawa - Pon 30 Cze, 2014

Kończy mi się abonament w Play. Proponują mi jakieś dość marne warunki (będę próbował jeszcze na "utrzymanie klienta"), czy ktoś może powiedzieć gdzie w tym momencie mają najlepszą ofertę z jakimś telefonem przy przechodzeniu z innej sieci ?
Cartoon - Pon 30 Cze, 2014

NJU + telefon z neta :)
MoRToN - Pon 30 Cze, 2014

Kupie nowe 5s czarne jak by ktoś miał w rozsądnej cenie (tylko nowe w pudle)
pP - Wto 01 Lip, 2014

hehe po kawalerskim telefon przestał działać? :rotfl:
MoRToN - Wto 01 Lip, 2014

Przetrwał jak nigdy ! :faja: :rotfl:

japko nie dla mnie ofkorz :]

faldzip - Wto 12 Sie, 2014

Cytat:

Janusz napisał/a:
tak, tak, a cos po ludzku ?? jakie bedzie miał bajery ??

Procka 4 rdzenie 2.2GHz
2GB RAMu
16GB storydża
ekran 4.9 cala 1280x720

z bajerów fingerprint scanner i heart rate monitor.

a najwiekszym bajerem ma byc nowy system - Tizen - który działa i wyglada jak samsungowy Android (TouchWizz), tylko nie ma Google Play Store i appki androidowe niby będą działać, ale trzeba je sobie ogarnąć z innego sklepu (Yandex?). Jak widać jest on niezmiernie innowacyjny.

buahahaha alez głupi ci rzymianie (z Korei):
http://www.tizenexperts.c...0f-z130h-z130e/

robia tego Tizena juz kilka lat, chodza i opowiadaja, jaki to Tizen innowacyjny i w ogole najlepszy, pokazali juz praktycznie gotowy telefon na jakich targach, po czym na 48h przed oficjalna premiera super smartfona z Tizenem odwoluja impreze, a miesiac pozniej info, ze tego smartfona w ogole nie bedzie na rynku. To trzeba byc z Korei, zeby wymyslic taki niesamowity PR :rotfl:

M - Wto 12 Sie, 2014

Tizen to taka arinera?
faldzip - Wto 12 Sie, 2014

M napisał/a:
Tizen to taka arinera?

dokladnie do tego doszlismy pol godziny temu z kumplem :rotfl:

anjas - Wto 12 Sie, 2014

wypraszam sobie, arinerrrrra jest już po testach, lada chwila wejdzie do seryjnej produkcji.
Prawdopodobnie kolejny Bond będzie nią jeździł w nowym filmie.

Kenet - Wto 12 Sie, 2014

M, faldzip - Lee Noble już jedzie Wam wp....lić!
:lol2:

M - Wto 12 Sie, 2014

Arrinera jak tesla będzie miała centralnie wbudowany tablet do obsługi auta.

Podobno właśnie Arrinera Automotive i Tizen Association połączyły siły i nawet ustaliły wspólny termin premiery swoich produktów. Premiera obdędzie się w Czesiosłowacji.