z bajerów fingerprint scanner i heart rate monitor.
a najwiekszym bajerem ma byc nowy system - Tizen - który działa i wyglada jak samsungowy Android (TouchWizz), tylko nie ma Google Play Store i appki androidowe niby będą działać, ale trzeba je sobie ogarnąć z innego sklepu (Yandex?). Jak widać jest on niezmiernie innowacyjny.Cartoon - Czw 19 Cze, 2014 Nie potrzebuje ktoś iphone 4s (czarny, 16gb) na części?
Telefon działa, dzwoni, nie ma pobitych paneli ani większych rys... ale ... od dłuższego czasu nie działa przycisk włącznika (skutek - nie można ręcznie zablokować ekranu - trzeba poczekać, aż zrobi się to z automatu) no i ostatnio zdechło WiFi (komunikat WiFi niedostępne) przez co baterię zjada w zastraszającym tempie. Trzeba go ładować z dwa razy dziennie przy moim (dość intensywnym) korzystaniu z telefonu.
Serwis w BUWie wycenił mi naprawę przycisku na 150pln, a WiFi na 400pln... Pewnie da się to gdzieś zrobić taniej, ale nie szukałem jeszcze.
spytaj się, moze będzie taniej do naprawy. a jak nie, to moze Michał weźmie sobie go na części.Cartoon - Pon 23 Cze, 2014 Póki co, znalazłem serwis w Wawie, który zrobi mi przycisk za ~100pln, a WiFi za 160pln - tyle jestem w stanie zapłacić adamwarszawa - Pon 30 Cze, 2014 Kończy mi się abonament w Play. Proponują mi jakieś dość marne warunki (będę próbował jeszcze na "utrzymanie klienta"), czy ktoś może powiedzieć gdzie w tym momencie mają najlepszą ofertę z jakimś telefonem przy przechodzeniu z innej sieci ?Cartoon - Pon 30 Cze, 2014 NJU + telefon z neta MoRToN - Pon 30 Cze, 2014 Kupie nowe 5s czarne jak by ktoś miał w rozsądnej cenie (tylko nowe w pudle)pP - Wto 01 Lip, 2014 hehe po kawalerskim telefon przestał działać? MoRToN - Wto 01 Lip, 2014 Przetrwał jak nigdy !
japko nie dla mnie ofkorz faldzip - Wto 12 Sie, 2014
Cytat:
Janusz napisał/a:
tak, tak, a cos po ludzku ?? jakie bedzie miał bajery ??
z bajerów fingerprint scanner i heart rate monitor.
a najwiekszym bajerem ma byc nowy system - Tizen - który działa i wyglada jak samsungowy Android (TouchWizz), tylko nie ma Google Play Store i appki androidowe niby będą działać, ale trzeba je sobie ogarnąć z innego sklepu (Yandex?). Jak widać jest on niezmiernie innowacyjny.
robia tego Tizena juz kilka lat, chodza i opowiadaja, jaki to Tizen innowacyjny i w ogole najlepszy, pokazali juz praktycznie gotowy telefon na jakich targach, po czym na 48h przed oficjalna premiera super smartfona z Tizenem odwoluja impreze, a miesiac pozniej info, ze tego smartfona w ogole nie bedzie na rynku. To trzeba byc z Korei, zeby wymyslic taki niesamowity PR M - Wto 12 Sie, 2014 Tizen to taka arinera?faldzip - Wto 12 Sie, 2014
M napisał/a:
Tizen to taka arinera?
dokladnie do tego doszlismy pol godziny temu z kumplem anjas - Wto 12 Sie, 2014 wypraszam sobie, arinerrrrra jest już po testach, lada chwila wejdzie do seryjnej produkcji.
Prawdopodobnie kolejny Bond będzie nią jeździł w nowym filmie.Kenet - Wto 12 Sie, 2014 M, faldzip - Lee Noble już jedzie Wam wp....lić!
M - Wto 12 Sie, 2014 Arrinera jak tesla będzie miała centralnie wbudowany tablet do obsługi auta.
Podobno właśnie Arrinera Automotive i Tizen Association połączyły siły i nawet ustaliły wspólny termin premiery swoich produktów. Premiera obdędzie się w Czesiosłowacji.