Ja się właśnie dowiedziałem dlaczego japończyków w polce nie lubią.
Grill do do FN2-jki 1600zł, zaślepka zderzaka (ta na hak hol mniejsza niż paczka zapałek) 134zł. Tak sobie myślę ze coś pokroju lampy ksenonowej idąc tym tokiem będzie kosztować 7k szt.
Tak mnie korci zapytac ile kosztuja swiatla led przod do nowych samochodow. Pewnie poswieca z 5 lat a pozniej koszt wymiany zarowki w aso za 1kpln w turku bedzie uznany za promocje kamil - Pią 25 Paź, 2013 Pitt, ale ja Ciebie podziwiam !PiTT - Pią 25 Paź, 2013
dzik napisał/a:
Kamill napisał/a:
Grill do do FN2-jki 1600zł, zaślepka zderzaka (ta na hak hol mniejsza niż paczka zapałek) 134zł. Tak sobie myślę ze coś pokroju lampy ksenonowej idąc tym tokiem będzie kosztować 7k szt.
Tak mnie korci zapytac ile kosztuja swiatla led przod do nowych samochodow. Pewnie poswieca z 5 lat a pozniej koszt wymiany zarowki w aso za 1kpln w turku bedzie uznany za promocje
wiesz, do bmw 7 lampy z led ringami kosztuja ok 15k pln
mozna taniej na allegro
do audi tak jak ja wymienialem u goscia ktory zabiera stare i na wymiane bierze, koszt zamyka sie w ok 2.4k pln, mozna nawet taniej znalezc
co smieszne jak sie pytalem w audi o wymiane zarnikow xenonowych to krzykneli 1400zl
no, ale w aso sie placi... zapamietam koszt regulacji swiatel w aso... 140zl Jakarti - Pią 25 Paź, 2013 hamulec to chyba parzy bo raczej nie dotknięty
kolejny filmik
typ sie ewidetnie prosi
Kamill - Pią 25 Paź, 2013 U nas jest ciemnogród jeżeli chodzi o znajomość przepisów, albo przynajmniej o zrozumienie dlaczego zostały wprowadzone. Myślenie nie boli wyprzedzanie na skrzyżowaniu już tak
A z tym na trasie toruńskiej to jest tak że zawodowi kierowcy mają wyłączoną zasadę ograniczone zaufania, zawsze jadą 100% na pewniaka że nikt im nie wyjedzie, nie wyjdzie, 0 marginesu. Ostatnio właśnie o tym dyskutowaliśmy po kilku kursach taksówkami po mieście.arssss - Pią 25 Paź, 2013
PiTT napisał/a:
dzik napisał/a:
Kamill napisał/a:
Tak mnie korci zapytac ile kosztuja swiatla led przod do nowych samochodow. Pewnie poswieca z 5 lat a pozniej koszt wymiany zarowki w aso za 1kpln w turku bedzie uznany za promocje
wiesz, do bmw 7 lampy z led ringami kosztuja ok 15k pln
mozna taniej na allegro
do audi tak jak ja wymienialem u goscia ktory zabiera stare i na wymiane bierze, koszt zamyka sie w ok 2.4k pln, mozna nawet taniej znalezc
co smieszne jak sie pytalem w audi o wymiane zarnikow xenonowych to krzykneli 1400zl
no, ale w aso sie placi... zapamietam koszt regulacji swiatel w aso... 140zl
żarniki w land roverze pierwsza cena 1000zł za sztuke potem 800 ,a ostatecznie 1000zł za komplet kamil - Pią 25 Paź, 2013 hahahha, dobry typ w przeciągu kilku dni 2 dobre dzwony... Ewidentnie typ, co uważa, ze drogi i pasy należą tylko do niego.dzik - Pią 25 Paź, 2013
Kamill napisał/a:
U nas jest ciemnogród jeżeli chodzi o znajomość przepisów, albo przynajmniej o zrozumienie dlaczego zostały wprowadzone. Myślenie nie boli wyprzedzanie na skrzyżowaniu już tak
Art. 24 ust 7
7. Zabrania się wyprzedzania pojazdu silnikowego jadącego po jezdni:
1) przy dojeżdżaniu do wierzchołka wzniesienia;
2) na zakręcie oznaczonym znakami ostrzegawczymi;
3) na skrzyżowaniu, z wyjątkiem skrzyżowania o ruchu okrężnym lub na którym ruch jest kierowany.
Art. 24 ust 9
9. Dopuszcza się wyprzedzanie w miejscu, o którym mowa w ust. 7 pkt 3, pojazdu sygnalizującego zamiar skręcenia, pod warunkiem że kierujący nie wjeżdża na część jezdni przeznaczoną do ruchu w kierunku przeciwnym.
Co do świateł zapisałem dopisać "pełne led", czyli jak padną to nie mamy świateł mijania i wymiana jest konieczna Kamill - Pią 25 Paź, 2013
dzik napisał/a:
Kamill napisał/a:
U nas jest ciemnogród jeżeli chodzi o znajomość przepisów, albo przynajmniej o zrozumienie dlaczego zostały wprowadzone. Myślenie nie boli wyprzedzanie na skrzyżowaniu już tak
Art. 24 ust 7
Art. 24 ust 9
9. Dopuszcza się wyprzedzanie w miejscu, o którym mowa w ust. 7 pkt 3, pojazdu sygnalizującego zamiar skręcenia, pod warunkiem że kierujący nie wjeżdża na część jezdni przeznaczoną do ruchu w kierunku przeciwnym.
Tutaj akurat wjechał pod prąd i rzadko się zdarza że na jednopasmowej drodze można wykonać taki manewr bez przecinania linii.dzik - Pią 25 Paź, 2013 Heh, fakt nie doczytałem o kierunku przeciwnym. Więc prawda, nie znam Jakarti - Pią 25 Paź, 2013 alez pojazd! wrzuta roku! przy pierwszym filmiku
sam jesteś cha m i prosta k ... ocenia się łatwo zwłaszcza jeśli nie znasz osoby. poza tym ten gość jest wściekły i zestresowany. Życzę Ci żebyś nadepnął na lego, wściekał się, a ktoś by Cię ocenił jako niepełnosprawnego. Anonymous - Nie 27 Paź, 2013 Pewnie nikogo to nie obchodzi ale i tak sobie napisze bo mi kurwa zajebiście smutno-dzisiaj zmarł Lou Reed,jeden z najwazniejszych muzyków xx wieku,facet którego słucham i podziwiam od 25 lat.Jakarti - Pon 28 Paź, 2013 a dzisiaj Tadeusz Mazowiecki.was79 - Pon 28 Paź, 2013 i Kadir Nurmann - twórca kebaba