arssss - Pon 28 Paź, 2013 Debile z unii wydali dyrektywy w sprawie odkurzaczy mają mieć mniejszą mocanjas - Pon 28 Paź, 2013
arssss napisał/a:
Debile z unii wydali dyrektywy w sprawie odkurzaczy mają mieć mniejszą moc
pewnie któryś sobie fiuta za mocno wciągnął i się wkurzyłarssss - Pon 28 Paź, 2013 Trzeba nakupić odkurzaczy z mocą 1800W i potem handel na allegro. Jako dynamiczne filtry powietrza Jak z żarówkamidzik - Śro 30 Paź, 2013 To mnie własnie zaciekawiło, tak naprawdę to może mieć pozytywny efekt jeśli obecna ich sprawność jest niższa od możliwej. Tłuka od lat to samo, sprzedaje się to po co zmieniać arssss - Śro 30 Paź, 2013 A tu nawet nie chodzi mi o to. Bardziej o to,że unia zaś się w coś wpieprza udając,że to ma być rozwiązanie ekologiczne,a tak na prawdę to tylko i wyłącznie nabijanie kieszeni firmom produkującym odkurzacze. To samo z żarówkami było. Czas na dyrektywę ,że samochody +10lat nie mogą jeździć,bo są niebezpieczne,tak do kompletu.bizon - Śro 30 Paź, 2013 i tak te odkurzacze standardowe mozna sobie w ucho wsadzic. od kiedy kupilem karchera takiego wiekszego to odkurzam nim rowniez chate. chodzi ciszej (!) od zwyklego i ciagnie 3 razy lepiej.arssss - Śro 30 Paź, 2013 Ja mam jakiś wodny,ma już ponad 10 lat ,a ogarnia na spokojnie GeKo - Śro 30 Paź, 2013
bizon napisał/a:
i tak te odkurzacze standardowe mozna sobie w ucho wsadzic. od kiedy kupilem karchera takiego wiekszego to odkurzam nim rowniez chate. chodzi ciszej (!) od zwyklego i ciagnie 3 razy lepiej.
+1M - Śro 30 Paź, 2013 No jeszcze nie mielismy tutaj profi dyskusji o odkurzaczach,
gdzie jest Bart?
bizon - Śro 30 Paź, 2013 wypada chyba otworzyc temat w technicznym GeKo - Śro 30 Paź, 2013 Jak ktoś będzie chciał budowlany- przemysłowy to mogę doradzić Anonymous - Śro 30 Paź, 2013 wiertarki hilti z połączonej z odkurzaczem ostatnio używałem,rewelacyjna sprawaB-Rey - Czw 31 Paź, 2013
kamil - Czw 31 Paź, 2013 rasta staje się sławny filomatic - Czw 31 Paź, 2013