To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

PiTT - Pią 01 Lis, 2013

http://ksiazki.wp.pl/gid,...ka,galeria.html
konkret

arssss - Pon 04 Lis, 2013

http://kultura.onet.pl/wi...97,artykul.html
Anonymous - Wto 05 Lis, 2013

fajnie byłoby gdyby druga strona odbiła piłeczke,np.grodzka masturbująca sie sierpem i młotem albo cohn-bandit ruchający mała dziewczynke
Walle - Wto 05 Lis, 2013

rabarbar napisał/a:
fajnie byłoby gdyby druga strona odbiła piłeczke,np.grodzka masturbująca sie sierpem i młotem albo cohn-bandit ruchający mała dziewczynke

chętnie dałbym Ci w mordę za drugą część tej wypowiedzi. Dno.

anjas - Śro 06 Lis, 2013

Walle, w mordę to tu sobie raczej nie dajemy, choć kilka prób juz było.
Jak sie nie zgadzasz z czyjas opinia to napisz to normalnie, bez gróźb czy innych tego typu tekstów.

Anonymous - Śro 06 Lis, 2013

Walle napisał/a:
rabarbar napisał/a:

chętnie dałbym Ci w mordę za drugą część tej wypowiedzi. Dno.

chciałem cie spytac z jakiego powodu dałbys mi morde ale to chyba nie ma sensu,30.11 bedziesz miał okazje by mi skuć ryja,akurat tego dnia bede w wawie wiec serdecznie zapraszam.Pamiętaj licze na Ciebie !!

anjas - Śro 06 Lis, 2013

Panowie, apeluję!
Anonymous - Śro 06 Lis, 2013

Ale o co chodzi,nie mozemy sobie dac po ryju?obaj mamy na to ochote ,więc gdzie problem ??

(choc nadal mnie zastanawia,jak nasrane we łbie trzeba mieć żeby nadstawiac ryło za cześć grodzkiej i danielka banditka)

mi - Śro 06 Lis, 2013

Poziom coraz wyższy, a już prawie nikt tu nie zagląda. Jak to możliwe?
M - Śro 06 Lis, 2013

Nie ma na forum miejsca do grożenia komukolwiek ani wylewania swojego chamstwa na innych, takie rzeczy od razu będą skutkowały banem i koniec.
M - Śro 06 Lis, 2013

mi napisał/a:
Poziom coraz wyższy, a już prawie nikt tu nie zagląda. Jak to możliwe?

Zmiana odwiedzin w stosunku do zeszłego roku to średnio -10% z np 800 na 730 odwiedzin dziennie, więc "prawie nikt" tu za bardzo się nie nadaje.

mi - Śro 06 Lis, 2013

Serio, taka mała różnica? A ilość postów?
M - Śro 06 Lis, 2013

Postów jest połowę tego co w zeszłym roku, ale gołym okiem widać że jest dużo mniej, natomiast ruch jest dość wysoki - czyli wiele osób zagląda a połowa pisze - postami to jest poziom z 2008/2009 roku. Jak to się mówi - życie.
was79 - Śro 06 Lis, 2013

Pytanie tylko co zaglądający czytają?

anjas - Śro 06 Lis, 2013

jak dla mnie to postów mogłoby być jeszcze mniej, szczególnie tych o dawaniu w mordę.