To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

Michał - Wto 19 Lut, 2013

:rotfl:
Cos w tym jest co piszesz :rotfl:

EmerytRs2 - Wto 19 Lut, 2013

z tym RS, kupa?
kamil - Wto 19 Lut, 2013

a nie zauwarzyłeś, ze na wsiach nikt nie wychodzi na balkon ? Budowano balkony żeby było: " A co, stać nas. Tez mamy balkon" Balkon był takim małym synonimem mieszczańskiego luksusu. Mieć to mieć, ale po co korzystać jak można wyjść na podwórko.
Bart - Wto 19 Lut, 2013

panewka stuka
Jakarti - Wto 19 Lut, 2013

na balkonie?!
Bart - Wto 19 Lut, 2013

aż na balkonie ją słychać!
was79 - Wto 19 Lut, 2013

dzik napisał/a:
karoluPL napisał/a:
http://allegro.pl/ford-focus-st-rs225-miltek-300hp-piekny-zamiana-i3003702110.html
zdjęcia są kozak, babcia, dziadek, wszyscy siedzą na zewnątrz :rotfl:

no i te drzwi a'la lambo..

Prawdziwa polska wieś, podjazd na bogato ale już 15 lat sie zbierają by barierki na balkonie zrobić.

Ślusarze sobie ładnie liczą - kawałek kutej barierki 2 lata temu zapłaciłem coś ~4kzł

mi - Wto 19 Lut, 2013

Bart napisał/a:
panewka stuka

jestem tuuuu!

Bart - Wto 19 Lut, 2013

was79 napisał/a:
kawałek kutej barierki 2 lata temu zapłaciłem coś ~4kzł

Niemy - Wto 19 Lut, 2013

to był chyba taki 20to metrowy kawałek Wojtku :)

Młody Papież - Wto 19 Lut, 2013

Papież kiedy umarł miał 85 lat - 8 5=13
Godzina śmierci: 21:37 - 2 1 3 7=13
Data śmierci: 02.04.2005 - 0 2 0 4 2 0 0 5=13
Postrzelony 13 Maja 9301 dni pontyfikatu - 9 3 0 1=13
Zmarł w 13 tygodniu roku.
JAN PAWEŁ DRUGI - 13 liter
czy to zbieg okoliczności ?
prześlij to dalej niech inni myślą...
Sorry, ale musi się spełnić. ...
Pomysł sobie życzenie a zobaczysz co sie stanie...
Zacznij myśleć o czymś czego naprawdę pragniesz, To funkcjonuje. Osoba, która mi wysłała ta wiadomość powiedziała, ze jej życzenie spełniło sie w 2 dni po odczytaniu tej wiadomości.
Wypowiedz życzenie jak skończy sie odliczanie: 10... 09... 08... 07... 06... 05... 04... 03... 02... 01... *Wypowiedz życzenie*
Wklej te wiadomość w ciągu 10 minut do 10 komentarzy Jeśli tego nie zrobisz stanie się przeciwność Twojego życzenia

was79 - Wto 19 Lut, 2013

Niemy napisał/a:

to był chyba taki 20to metrowy kawałek Wojtku :)

Tak oczywiście, zwłaszcza, że ceny sensownych są od 300 zł/mb, bez malowania i montażu.

np. http://www.iskra.podlasie.pl/node/7

Niemy - Wto 19 Lut, 2013

to było tak żartem napisane Wojtku, bo coś się spinasz ;)

swoją drogą to nieźle sobie liczą o_O

was79 - Wto 19 Lut, 2013

Nie spinam się, na Twoją wypowiedź, bo się sporo naszukałem ślusarza, co by nie zdarł i wiesz, że :*

Natomiast niestety ostatnio tak się porobiło na hh.org (i nie tylko, bo inne fora mają tak samo), że cokolwiek ktoś coś napisze, to od razu celem jest doyebanie się. Z sensem czy bez, ważne żeby doyebać, poniżyć, wyśmiać etc. rozumiem, ze fora są po to by dyskutować, ale wszystko z umiarem.
Zwłaszcza, że poziom wielu starających się dorównać Bartowi, mistrzowi hejtingu, jest nieco żenujący. Czasami odechciewa się aż odzywać :/
W sumie nie wiem po co to piszę, bo tez nie jestem bez winy, ale jak już wklepałem to niech idzie w świat...

Niemy - Wto 19 Lut, 2013

Żadne dojebanie się czy hejting nie był moim celem, po prostu 4kpln za "kawałek" barierki wydawało mi się dużo, dlatego pomyślałem, że ten kawałek musiał być trochę większy, ale okazało się, że ceny mnie zaskoczyły. W ogóle ceny niektórych usług ostatnio powodują u mnie duże zdziwienie