jak dla mnie to postów mogłoby być jeszcze mniej, szczególnie tych o dawaniu w mordę.
eeee tam, fajnie sie to czyta bizon - Śro 06 Lis, 2013
anjas napisał/a:
jak dla mnie to postów mogłoby być jeszcze mniej, szczególnie tych o dawaniu w mordę.
+1anjas - Śro 06 Lis, 2013
rabarbar napisał/a:
Ale o co chodzi,nie mozemy sobie dac po ryju?obaj mamy na to ochote ,więc gdzie problem ??
to przeoczyłem, ale polecam forum ustawki.pl (jeśli nie ma, to można założyć, pewnie byłby popyt i duuuuża liczba postów).bizon - Śro 06 Lis, 2013
anjas napisał/a:
ustawki.pl
kiedys chyba nawet taka gierka online byla
Sesja połączenia wygasła lub numer ID sesji jest nieprawidłowy.
Spróbuj ponownie.
Cartoon - Śro 06 Lis, 2013 Fight Club! Janusz - Śro 06 Lis, 2013 każdy taki cwany, a potem wszyscy dla siebie sa mili
no chyba ze Bart, ten to jest Typ!!Anonymous - Śro 06 Lis, 2013 Ja tam bic nikogo nie zamierzam , pokaże pazur na torze i to mi wystarczyanjas - Śro 06 Lis, 2013
wystarczy, ze w ogole pokazesz sie kiedys na jakims torze kamil - Śro 06 Lis, 2013 w klapkachCartoon - Śro 06 Lis, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=zD9YxuCjZN4
1.trzeba być debilem, żeby tak jeździć
2.trzeba być debilem, żeby taki film wrzucać do netaKamill - Śro 06 Lis, 2013 O UAZ kamil - Śro 06 Lis, 2013 jeden z tych palantów co ma pozwolenie na niebieskie światełkoCartoon - Śro 06 Lis, 2013
kamil napisał/a:
jeden z tych palantów co ma pozwolenie na niebieskie światełko