was79 - Wto 19 Lut, 2013 Maciek, Macku mój drogi to nie było do Ciebie, tylko generalnie mnie refleksja dopadła
Natomiast trzeba było walić studia i zostać ślósażem. Ten kolo, który to nam ogarniał, widać było ze doinwestowany, wg Majka jest piniondz ŁukaszS3 - Wto 19 Lut, 2013 Gdybym dzisiaj szedł do szkoły średniej w sensie po gimnazjalnej czy po podstawówce bez wahania wybrałbym zawodówkę... Wyniesiesz z niej najwięcej tego co jest ważne...GeKo - Wto 19 Lut, 2013 Jeszcze sprawa ile kosztuje materiał, a ile robocizna.Jakarti - Wto 19 Lut, 2013 żelazo w chuk drogie.
dlatego menele je sprzedja w skupie
Geko - nie caly swiat w okol carbonu sie kreci. po prostu jest malo ludzi, ktorzy maja taki fach w reku bo to ciezka i trudna praca wiec popyt jest wiekszy niz podaz i cena wysoka koma600 - Wto 19 Lut, 2013 http://moto.allegro.pl/su...3043204816.htmlMaciusiowy - Wto 19 Lut, 2013 nie hatchback, ale można kupić w dosyć dobrej kasie:
http://suchen.mobile.de/a...Features=EXPORTMrozu - Wto 19 Lut, 2013 "koma600" to nie jest przekładaniec z JP?kamil - Wto 19 Lut, 2013 nie, gdyby był JDM to miałby 7 cyfrowy VINkoma600 - Wto 19 Lut, 2013 Mrozu, też mnie to zaciekawiłoMrozu - Wto 19 Lut, 2013
kamil napisał/a:
nie, gdyby był JDM to miałby 7 cyfrowy VIN
koma600 napisał/a:
Mrozu, też mnie to zaciekawiło
Wszystkie subaru miały z JP krótki vin? Z rzeczy które mnie ciekawią w tym aucie to przewody hamulcowe idące od pompy hamulcowej po ścianie grodziowej są nieoryginalne miedziane a pompa abs już ma ori - tak jak ktoś by je przedłużał zmieniając stronę pompy, przewody od klimy w okolicy ściany grodziowej tez jakoś dziwnie wyglądają, ale może to małe słabej jakości zdjęcie i moc auta taka jak na JP.Mrozu - Wto 19 Lut, 2013 znajomy sprzedaje, może ktoś szuka
No osłon przeciwsłonecznych nie przełożyli kamil - Wto 19 Lut, 2013 każdy JP ma 9 cyfrowy VIN bez względu na markę - Sorki pomyliłem się i napisałem 7Mrozu - Wto 19 Lut, 2013 nie do końca, miałem w serwisie lancera evo X z normalnym VINem i było zakodowane w nim, że jest z kierą po prawej stronie (tylko w VINie, bo kiera była z naszej strony, z VINu był grafitowy a w rzeczywistości zielony po świeżym lakierze, buda pod spodem niebieska a błotniki drzwi i maska białe pit - Wto 19 Lut, 2013 piec i tyle