pewnie Gość przytarga za chwilę jakiegoś upalatora z anglii
Dobry wariat z niego, więc jest szansa.
W Niedziele jadę do niemiec
Kamill - Pią 08 Lis, 2013 Vectra policyjna, początek filmu
Święty - Pią 08 Lis, 2013 a palant który to nagrywał, zamiast pomóc... to odjechał. Czapa dla takich łajz...Janusz - Pią 08 Lis, 2013 ale po co ?? jak tak czy siak wina gościa z puga i tyle... nie wazne czy jest lewoskręt, skrzyżowanie, pasy podwójna ciągła itp itd... jak przecinasz jakiś pas, musisz sie upewnić ze nie zajedziesz nikomu drogi, gość tego nie zrobił. panowie z vectry mogli dostać co najwyżej mandat za wyprzedzanie w niedozwolonym miejscu, ale sprawcą wypadku i tak jest gosc z puga Święty - Pią 08 Lis, 2013 a co ma piernik do wiatraka? w temacie nie udzielenia pomocy?Janusz - Pią 08 Lis, 2013
Święty napisał/a:
a co ma piernik do wiatraka? w temacie nie udzielenia pomocy?
aaa ok, myslałem ze chodzi o udupienie misiakówJaco - Pią 08 Lis, 2013
pewnie Gość przytarga za chwilę jakiegoś upalatora z anglii
ale , że co ?Kamill - Pią 08 Lis, 2013
Janusz napisał/a:
ale po co ?? jak tak czy siak wina gościa z puga i tyle... nie wazne czy jest lewoskręt, skrzyżowanie, pasy podwójna ciągła itp itd... jak przecinasz jakiś pas, musisz sie upewnić ze nie zajedziesz nikomu drogi, gość tego nie zrobił. panowie z vectry mogli dostać co najwyżej mandat za wyprzedzanie w niedozwolonym miejscu, ale sprawcą wypadku i tak jest gosc z puga
Jesteś tego pewien ? Wiem że znajomi mieli identyczną sytuacje i wina leżała po stronie tego co najechał z tyłu.
Wydaje mi się że upewniasz sie tylko na skrzyżowaniach nie oznakowanych, jakiś skrętach na posesje itp. W takim przypadku wg wina vectry.GeKo - Sob 09 Lis, 2013 nie mam pojęcia co na to przepisy, ale dla mnie wina Vectry jak uj. Podwójna ciągła i tyle, na dodatek przy pasie do lewoskrętu.GeKo - Sob 09 Lis, 2013 Jaco, Taki stary, a jeszcze się daje. Jaco - Sob 09 Lis, 2013 Dalej nie wiem o co kaman...