To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Derbi GP1 125ccm (skuter)

Janusz - Pią 19 Kwi, 2013

Bart napisał/a:
Myślałem o FMX, wybrałem XTXa bo taki się trafił w Niemcach nieco pokiereszowany :>

wiela dałeś ?? nie ma tam jakichs wr450, crf 450, albo ktm525 w dobrych cenach lekko pokiereszowanych ?? :devil:

Ryba - Pią 19 Kwi, 2013

Janusz napisał/a:
Bart napisał/a:
Myślałem o FMX, wybrałem XTXa bo taki się trafił w Niemcach nieco pokiereszowany :>

wiela dałeś ?? nie ma tam jakichs wr450, crf 450, albo ktm525 w dobrych cenach lekko pokiereszowanych ?? :devil:

Janek, Ty jeździłęś kiedyś na czymś już?

Młody Papież - Pią 19 Kwi, 2013

no właśnie - nie ma tam jakichs?

tja, na simsonie ;D ;D

a tak pozatym to jakoś sporadycznie przejeżdzałem się na husce 450, wr 450, czy tam yz (juz nie pamietam), jakiejś starej ciężkiej suzuce 350 i jakichś tam starych ścigach :P

nie powiem ze umiem jeździć, ale znam podstawy ;p Natomiast wiem po sobie ze raczej kupno u mnie na poczatek czegoś słabego nie jest dobrym pomysłem, bo szybko sie skończą możliwości robienia tego co chce :p typu jakaś jazda bokiem itp itd :P mam tendencje do jeżdżenia szybciej niż faktycznie umiem, jak się czegoś uczę (tylko fura ostatnio zwolniłem) ;D

Ryba - Pią 19 Kwi, 2013

Ziom, jeździłem na crf450 i jest to moto którego sie bardziej boje niż supersporta 1000ccm.
Uważaj, bo można się konkretnie przejechać.

ziom, nie ma opcji z crf, z moim budżetem (który dopiero zaczynam zbierać) to ja mogę conajwyzej powybierać wśród jakichś 50 cm :rotfl: motor planuje kupic dopiero na zimę (jak sie uda ;D )
Anonymous - Pią 19 Kwi, 2013

Bartuś , na ebayu trafiłeś czy gdzie to moto ?
Młody Papież - Pią 19 Kwi, 2013

jak to gdzie!?
w niemcach trafił!
tam okazje są!

Bart - Pią 19 Kwi, 2013

W Niemczech misie Haribo kosztują 0.89€/300g - to chyba tłumaczy wszystko. To kraj okazji - tam passaty tdi kombi kosztują 300-400€, niemiecki dziadek z wehrmachtu na widok polskich tablic rejestracyjnych wyskakuje na ulicę i oferuje pralkę i lodówkę za darmo, mercedesa diesla za bezcen i takie tam. Yamahę XTX znalazłem w rowie, jakiś Niemiec porzucił ją, bo mu się znudziła, dodatkowo na kierownicy wisiał kask i kurtka XL oraz bon do Aldi na 25€.

ps. Też bym wolał Derbi GP1 250 - ale w PL są prawie nieosiągalne, a po drugiej strony Odry kosztują po 2000-2500€. Downtown 300i jest fajny, ale to już kanapa, jak dla mnie do miasta nie do końca się nadaje.

przydałaby mi sie pralka i merc w dizlu ,najlepiej w124,gdybys tak mógł przy okazji....

Bart napisał/a:
W Niemczech misie Haribo kosztują 0.89€/300g - to chyba tłumaczy wszystko. To kraj okazji - tam passaty tdi kombi kosztują 300-400€, niemiecki dziadek z wehrmachtu na widok polskich tablic rejestracyjnych wyskakuje na ulicę i oferuje pralkę i lodówkę za darmo, mercedesa diesla za bezcen i takie tam. Yamahę XTX znalazłem w rowie, jakiś Niemiec porzucił ją, bo mu się znudziła, dodatkowo na kierownicy wisiał kask i kurtka XL oraz bon do Aldi na 25€.

ps. Też bym wolał Derbi GP1 250 - ale w PL są prawie nieosiągalne, a po drugiej strony Odry kosztują po 2000-2500€. Downtown 300i jest fajny, ale to już kanapa, jak dla mnie do miasta nie do końca się nadaje.

Masz ciuchy czy może jakis zakup grubowy (XL ,XXL) od tych hojnych niemców ?

Bart - Pią 19 Kwi, 2013

zakup grypowy - Aspiryna

Bart napisał/a:
zakup grypowy - Aspiryna

Chyba PanAdolf :D

Franek - Pią 19 Kwi, 2013

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Bart - Wto 23 Kwi, 2013

Nox szczelił parę zdjęć, dzięki!