HH.ORG na Torze - NOWA TRASA! Trening 3 sierpnia 2013(sobota) w Moto Park Ułęż
Kamill - Nie 04 Sie, 2013 Ta raczej wygląda jak by ktoś ja zjadł i wysr.., zawias dość wysoki, wypruta do 0, ale wydech zdradza ze serii tam nie maKenet - Nie 04 Sie, 2013 No spec środka to miał gorszy niż Sandał w pierwszej odsłonie Integry w tym roku Janusz - Nie 04 Sie, 2013 dajcie foto o czym mowaKamill - Nie 04 Sie, 2013
Janusz napisał/a:
dajcie foto o czym mowa
Innych nie mam Ale deska wyglądała jak by ktoś ją wyciął nożem kuchennym i zostawił taki nieokreślonej wielkości kawałek gąbki wokół zegarów.
Kenet - Nie 04 Sie, 2013 Deska to wyglądała jakby mu spłynęła od tego upału Anonymous - Nie 04 Sie, 2013 Może uda mi sie znaleźć link do tematu z tą celiką , tylko musze się przedrzeć przez gąszcz pedalskich i lansiarskich tematów jakie to celiki są zajebiste buni - Nie 04 Sie, 2013 Anonymous - Nie 04 Sie, 2013 Auto tematu nie ma jedyne czego się dowiedziałem to :
Cytat:
to jest ośka tylko że bardzo mocno odchudzona, na gwincie, oklatkowana, z ostrymi wałkami pod maską, ogółem ciekawe auto
Tadaaaam !buni - Nie 04 Sie, 2013 mi mówił że ciężka krowa i musi ja dobrze odchudzić na razie ma tylko wyczyszczony środek....Chloru - Nie 04 Sie, 2013 Przecież te Toyoty ważyły tyle co księżyc... poziek - Nie 04 Sie, 2013 Ja się pytam co z moim litrem cytrynówki ?Muzykant - Nie 04 Sie, 2013 czyj to sej ??? i co wybuchlo ze czasu nie ma ??Kamill - Nie 04 Sie, 2013 Sej świeżo kupiony, podobno jakiś demo car audio. Teraz 1.2. Jakiś młody typ kupił. Miał slicka 13" na mega balonie.Ekonomista - Wto 06 Sie, 2013 Kilka osób miało kompresory (do kół) przenośne... czy coś możecie polecić? aby dało rade napompować ?Kamill - Wto 06 Sie, 2013 Każdy Ci napompuje, jeden wolniej drugi szybciej, te droższe na pewno szybciej i pewnie dłużej pożyją.
Ja mam taki do dużych opon, pompuje dość szybko i działał niezawodnie 3 lata.
Teraz juz nie działa, obstawiam przełamany kabel, jak go rozkręcę będę wiedział co i jak
http://www.autostory.pl/k...rem-p-2735.html
Widziałem też dość fajny u kogoś, zamiast wtyczki w zapalniczkę miał dwa krokodylki do akumulatora i do tego wężyk na wentyl miał opcję upuszczania powierza, wyglądał całkiem profesjonalnie i jak by nie kosztował wora kasy to był by całkiem fajny wybór.