budzik - Pią 11 Lip, 2014 Kto w końcu dotarł do Sopotu na GSMP?Kenet - Pią 11 Lip, 2014 Ja jestem w Gdańsku do jutra, podlecę do Sopotu pewnie jutro, a w niedziele będę na GSM od jakiejś 8-9 rano.CZUCZU - Pią 11 Lip, 2014 Od nas ciut zadalekokoma600 - Sob 12 Lip, 2014 http://www.wyniki-online.pl/start.aspxroj - Sob 12 Lip, 2014 Pada, trasa mocno mokra, dzwon civica 6 gen w barierkę przerwał drugi trening. Chyba ok 14 ruszają właściwe przejazdy. Kenet chyba zachlał bo nie odbiera roj - Sob 12 Lip, 2014 Chrzanek nie bierze jeńców. Zobaczył że mu macham to bach pełnym bokiem przy 80 km/h CHRZANEK - Nie 13 Lip, 2014 Uwierz mi że Cię nie zauważyłem... manewr nie był zamierzony.
Ciesze sie że dużo tam nie straciłem
Ponoć jest to uwiecznione - czekam na film na U2Broj - Pon 14 Lip, 2014 Powinno być na maxsportowej kamerze Stf - Pon 14 Lip, 2014 Chrzanek - sie działo się widzę Dobre reakcje - like it ! Swój chłopak layer - Pon 14 Lip, 2014 budzik - Wto 15 Lip, 2014 Fajne ratowanie Chrzanka
Ja mega żałuję, że nie dałem rady ale cały weekend( w sumie do dzisiaj) robiłem swojego malczana przed wyjazdem na Węgry.faldzip - Wto 15 Lip, 2014 Chrzanek mistrz CHRZANEK - Wto 15 Lip, 2014 Dzięki za miłe słowa.
Dostałem od Roja sms że na PO9 jest pełno wody - najprawdopodobniej zlekceważyłem informację bo zacząłem hamować w samym środku strumienia (Roj Twoja reka troche zasłoniła ten moment), a potem to już spontan...
Swoją drogą nie wiem jak to zrobiłem ale kontrowałem tylko jedną ręką a drugą ciągłem łapę layer - Wto 15 Lip, 2014 Szkoda, że wcisnąłeś hamulec pod sam koniec, może by dało radę to wyciągnąć gazem.
Choć w sumie chyba dosyć wysoki bieg był zapięty.CZUCZU - Wto 15 Lip, 2014 Dobrze było ty tam szpery nie masz? Pewnie w projektach opisales wszystko o ale dostepu brak