Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Civic TypeR X 2010r, SE championship white Prywatny
M - Sob 05 Kwi, 2014 Aleksander dostal bana za grozby wiec nie wiem jak to sie ma do twojej sugestii Zef.zefir - Sob 05 Kwi, 2014 myśle że się oboje za mocno na siebie nakręciliście ale nie ten temat..
powyżej była moja żarto-dygresja w strone kamila PieQt - Sob 05 Kwi, 2014 jak to jest z osiągami takiego typa r, dziś na trasie trafił się taki i dzielnie walczył do pewnych prędkości. nawet ze startu się udało spróbować
potem dołączyła się bmka jak stefana - na prawdę miła przejażdżka
ile to ma do setki i jakie to ma max? tylko nie katalogowe Kamill - Sob 05 Kwi, 2014 Jak zrobię program w 2.2 i-ctdi to pewnie powalczę PieQt - Sob 05 Kwi, 2014
Kamill napisał/a:
Jak zrobię program w 2.2 i-ctdi to pewnie powalczę
no typer nie powalczył M - Sob 05 Kwi, 2014 Turbo masz Kamill - Sob 05 Kwi, 2014
PieQt napisał/a:
Kamill napisał/a:
no typer nie powalczył
Z type erem ade - Sob 05 Kwi, 2014
PieQt napisał/a:
Kamill napisał/a:
no typer nie powalczył
ale pomyśl, że rs więcej traci na wartości po wyjeździe z salonu niż ten civic po 4ech latach:dPiTT - Sob 05 Kwi, 2014 seria typer jedzie tak jak seria golf 5 gti
wiec jesli ten byl szybszy to pewnie na hondacie PieQt - Sob 05 Kwi, 2014 jakbym chciał inwestować w samochody, to nie byłoby mnie na tym forum, tylko szukałbym inwestycyjnych perełek w świecie. nie chodzi o spadek wartości, to nie forum inwestycyjne
dziś sprzedałem toyotę, mega tapczan, 132 KM, straciła w 3 lata 15 tys. tylko - ale nie odpychała się - może to motto japońców
a tak poważnie, to miło mnie zaskoczyła, że tak długo się utrzymałacebeer - Pią 11 Kwi, 2014 jak się tym jeździ ? jak nie masz zbyt wielu korków (i nie chodzi o osobistości podludzkie) oraz bardzo dziurawych asfaltów to dobrze a nawet bardzo dobrze. Przyspiesza to bardzo ładnie, wydaje mi się że ogarnięty z szybką zmianą biegów kierowca może osiągnąć ok 6.5s do setki ale nigdy nie mierzyłem.Stf - Pią 11 Kwi, 2014 nie żebym miał coś do Hond bo wygląd koksik jednak Megana vs Typer-r nie przystoi porównywać. Renault poszedł w krokach milowych do przodu podczas gdy Honda cofnęła się w rozwoju/performancem tym modelem. Jako dupowóz mega fajne auto. Jednak nie do robienia czasu to jest.Kamill - Pią 11 Kwi, 2014 Stf wtedy na parkingu nawet dwójki nie wrzuciłem.cebeer - Sob 14 Cze, 2014 up 71tys