OSKAR - Pon 11 Gru, 2006 Cześć wszystkim.Słuchajcie bardzo mi zależy na takim dolocie.Szczerze mówiąc ktoś mi spieprzył montaż stożka i chce założyć dedykowany do saxo vts.Najchętniej taki jakie saxorulez załatwiał.Może jest ktoś kto ma do sprzedania takie cudo lub jakieś namiary do kogoś kto ma.Może jakaś strona??
Pozd.Loko - Pon 11 Gru, 2006 Spokojnei powoli bez nerwów i pospiechu
Takie dolociki tutaj na forum załatwia włąśnie saxorulez, poczekaj chwile, albo napisz do niego pw i na pewno Ci coś załątwi szymlorek - Pon 11 Gru, 2006 wyczuwam jakiś pośpiech?
btw tak jak Loko napisał
pw. do saxoruleza DeeS - Pon 11 Gru, 2006 aaa wlasnie a nasze juz wyslane ?:)saxorulez - Wto 12 Gru, 2006 dzisiaj przyjechały wasze, wyśle asap.DeeS - Wto 12 Gru, 2006 Ale cyce..... saxorulez - Pon 08 Sty, 2007 Znowu mam... troszkę dolotów
Jacyś chętni?? A moze Group buy dla tych co jeszcze nie mają??Anonymous - Pon 22 Sty, 2007 kupiłem dolot, jestem z niego bardzo zadowolony, od 4 000 obrotów zaczyna burczeć jak Subarak, coś pięknego!
Problem w tym, że niestety puszka dolotowa stuka o pas przedni, zwłaszcza przy puszczaniu sprzęgła i odpuszczaniu gazu - silnik po prostu wtedy schodzi z obrotów i wpada w wibracje. Macie taki dźwięk? Podkleić to jakoś? Zamocować puszkę na sztywno? Głupie to klekotanie, wiocha na mieście.CHRZANEK - Wto 23 Sty, 2007 A może następny "stage" to sportowe poduchy pod silnik Grzesiek VTS - Wto 23 Sty, 2007
gd-r600 napisał/a:
kupiłem dolot, jestem z niego bardzo zadowolony, od 4 000 obrotów zaczyna burczeć jak Subarak, coś pięknego!
Problem w tym, że niestety puszka dolotowa stuka o pas przedni, zwłaszcza przy puszczaniu sprzęgła i odpuszczaniu gazu - silnik po prostu wtedy schodzi z obrotów i wpada w wibracje. Macie taki dźwięk? Podkleić to jakoś? Zamocować puszkę na sztywno? Głupie to klekotanie, wiocha na mieście.
Ja sobie z tym poradziłem i jest LUX :564: zrobiłem mocowanie, jak cos to mogę zapodać fotki i opisać jak to zrobić
wiec ???OSKAR - Wto 23 Sty, 2007 ja wlasnie montowalem w swoim dolot (od lukasza-dziekówki).troche sie pobawilem,ale ogolnie nie stuka bo dorobilem dwie podkladki i przykrecony na sztywnego jest i nic nie lata i nie puka i nie stuka.a chodzi tak jak powinien.no i jest zabawa caly czas.Grzesiek VTS - Wto 23 Sty, 2007 do czego to przykreciles :566:OSKAR - Wto 23 Sty, 2007 do pasa nad chlodnica.z obu stron i sie trzyma idealnie.Niemy - Wto 23 Sty, 2007 poka jakies zdjecieOSKAR - Wto 23 Sty, 2007 nie mam cyfrówki,ale jak bede mial okazje to wrzuce napewno.ale to jest w prosty sposób przymocowane do pasa przedniego.wystarczy odpowiednio blaszki wygiac i przykrecic do dolotu i gotowe.
tymbardziej ze ja to mam vtr-a i troche musialem pokombinowac,bo troszke trudniej niz w 16v.