strick - Nie 22 Paź, 2006 jak to jest w picanto cup? Widziałem jedno Picanto w rajdach, to twój braciak?Dariano - Nie 22 Paź, 2006
Loko napisał/a:
Twój brat jezdzi w picanto cup? czy może zamierza jezdzić w przyszłym sezonie?
Jezdzil w tym sezonie w przyszlym przesiada sie chyba do tej nowej formuly X czy jakos tak to taki wynalazek wazy ok 500-600kg silnik 200KM chyba od motoru ale to jeszcze nic pewnego.
[ Dodano: Nie 22 Paź, 2006 ]
strick napisał/a:
jak to jest w picanto cup? Widziałem jedno Picanto w rajdach, to twój braciak?
Piccanto cup to wyscigi ziom a nie rajdy, a czy ktos uzywa w rajdach piccanto tego nie wiem. W barborce warszawskiej piccanciaki startuja bardziej w ramach promocji pucharu.Loko - Nie 22 Paź, 2006 No formuła x sport to ciekawa sprawa, lekki mocny silnik jest od hayabusy, wieć będzie to niezły pocisk. A na testy się twój brat wybiera? bo mają być podobno jakos w listopadzie w poznaniu.Dariano - Nie 22 Paź, 2006 Tak wybiera sieLoko - Nie 22 Paź, 2006 To jak już będzie po testach, to przekaz na forum jego wrażenia , a możesz zdradzić który drajwer z pucharu picanto to twój brat? strick - Nie 22 Paź, 2006
strick napisał/a:
jak to jest w picanto cup?
kutwa, sam nie wiem o co mi chodziło :566: Sorry ale pisałem to po powrocie z imprezy
Był też w planach puchar picanto ale w rajdach, ale jednak wyszły z tego wyścigi!Dariano - Nie 22 Paź, 2006
Loko napisał/a:
To jak już będzie po testach, to przekaz na forum jego wrażenia , a możesz zdradzić który drajwer z pucharu picanto to twój brat?
Ok moze sie wybiore z nim to material filmowy jakis wstawie.
Na imie mu Marcin Ślusarczyk strick - Śro 01 Lis, 2006 Już chyba pewne ze się przesiada do formuly X, bo sprzedaje swoje Picanto! Ogłoszenie jest na rajdy.hoga.plsaxorulez - Czw 02 Lis, 2006 co to ma byc ta formulax ??
male samochody z silnikami z motoru??strick - Czw 02 Lis, 2006 Chyba tak! Może być ciekawie michool_vt - Czw 02 Lis, 2006
Wyścigówka o nadwoziu samochodu osobowego stworzona we francuskiej stolicy sportów motorowych Lohéac
Przyśpieszenie od 0 do 100 km/h w 4 sekundy
Silnik od motocykla o mocy 200 KM
Prowadzenie i wrażenia z jazdy bliskie bolidowi Formuły 1
Bardzo lekka konstrukcja, dająca możliwość zmiany kształtu nadwozia
Auto przeznaczone dla kierowców wyścigowych, początkujących i doświadczonych"strick - Czw 02 Lis, 2006 a co z kierowcami średnoizaawansowanymi? 106 - Czw 02 Lis, 2006 i wszystko to.... gdzie? na dziurawym torze w kielcach? : )
moze w zwiazku z tym cos pobuduja....michool_vt - Czw 02 Lis, 2006 rzeczywistosc jest smutna, i pewnei nic nie wybuduja... na tor kielce bardziej nadaje sie auto w specyfikacji rallycrossowej Dariano - Czw 02 Lis, 2006 W niedziele jade na testy z braciakiem jak wrocimy to powiem jak bylo i postaram sie cos nagrac. :564: