To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - skuter Derbi GP1 racing 125cc - szybki 22KM

pcs - Sob 28 Lut, 2015

Zrobilem wlasnie pare fotek jak ktos chce moge na email przeslac, jak sie dowiem, jak mozna wrzucic na forum to zamieszcze.
pcs - Śro 01 Kwi, 2015

http://olx.pl/oferta/derb...D5-ID9B2i9.html

cyk, fotki w ogloszeniu

pcs - Pią 24 Kwi, 2015

sezon rozpoczety, smiga super, ja jednak przemyslalem i przesiade sie jednak na moto a nie duzy skuter

jako, ze jutro jade ogladac nowe moto cena spada do 5300

Anonymous - Pią 24 Kwi, 2015

zebym miał to gdzie trzymac to bym kupił
pcs - Wto 12 Maj, 2015

podbijam, moto świeżo po przeglądzie ustawowym (notabene przegląd motocykla to kompletna farsa, diagnosta nie ma podstawowej wiedzy o motocyklu i kompletnie nic nie moze sprawdzic poza wlaczeniem swiatel) i za ta farse sie placi 63zl ...

jezdzi codziennie jak nie pada, ze swiatel nadal nikt nie ma podejscia poza wiekszymi moto i to tylko jak im sie naprawde chce.

po przejrzeniu papierow okazalo sie, ze pierwsza rejestracja nowego to byla 2012, wiec w sumie to on jest 3 letni ..

Kenet - Wto 12 Maj, 2015

pcs napisał/a:
wiekszymi moto i to tylko jak im sie naprawde chce.

Wbrew pozorom ciężko jest dynamicznie ruszyć ze świateł motocyklem, który na pierwszym biegu przyspiesza od 0 do ~120-170 (750-1000 ccm) ;D Ale da się :faja:

Anonymous - Wto 12 Maj, 2015

motory maja jedynke do 170?
Kenet - Wto 12 Maj, 2015

Tak, większość litrów ma w te okolice, na przykład GSX-R 1000 czy Kawa ZX-10R. Mój gix ma 130.

Litr - https://www.youtube.com/watch?v=4OAXrE5uFqc

Piekło i szatan :]

Anonymous - Wto 12 Maj, 2015

za szybko dla mnie,ja mam chyba jakąś zwolnioną percepcje rzeczywistości :D
Kenet - Wto 12 Maj, 2015

Też tak myślałem, ale jak wsiadasz na moto, to się w zasadzie wszystkie zmysły wyostrzają i koncentracja rośnie, także po paru dniach zaczyna braknąć mocy nawet w litrze ;D
Ryba - Śro 13 Maj, 2015

Kenet napisał/a:
Też tak myślałem, ale jak wsiadasz na moto, to się w zasadzie wszystkie zmysły wyostrzają i koncentracja rośnie, także po paru dniach zaczyna braknąć mocy nawet w litrze ;D

Proponuję rozważyć uczestnictwo w motoGP jeśli po paru dniach w litrze Ci zabrakło mocy.

Kenet - Śro 13 Maj, 2015

Mi nie braknie :]
Barejka - Śro 13 Maj, 2015

Ryba, :rotfl: :rotfl: :rotfl:
rasta - Śro 13 Maj, 2015

Mi po litrze się moc dopiero włącza :rotfl:
Kenet - Czw 14 Maj, 2015

rasta napisał/a:
Mi po litrze się moc dopiero włącza :rotfl:

:jupi: :rotfl: