To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - PUNTO - uklad wydechowy...

Gotti - Wto 24 Paź, 2006

Novitec jest cichy w każdej wersji, poza tą co jest w ich niebieskiej wydumce. Też mogę polecić.
Jakarti - Śro 25 Paź, 2006

ehh.. novitec.. mysle ze jako nadworna firma tuningowa do F.I.A.T. bedzie najlepszym wyborem.. klamka zapadla.

[ Dodano: Sro 25 Paź, 2006 ]
czy nie ma w Polsce przedstawicielstw jakichs?! noviteca? :)

Gotti - Śro 15 Lis, 2006

Mały odkop.... jak sytuacja? Kiedy usłyszymy westchnienia zadowolenia? :)
Jakarti - Śro 15 Lis, 2006

wszystko postanowione - Novi. tylko operacja przelozona..
Anonymous - Śro 15 Lis, 2006

saxorulez napisał/a:
Warszawa ul. Zielona na Sadybie - czynni od 7 do 16 - maja sprzęt do gięcia rur - co jest istotne że nie będą spawac z prostych kawałków.

a pogna tam rury aluminiowe ?

[ Dodano: Sro 15 Lis, 2006 ]
Jakarti napisał/a:
wszystko postanowione - Novi. tylko operacja przelozona..

spróbuj w ElTecu w Piastowie, dobre wydechy robią, ja mam fi 50 ziejący ogniem a z drugiej strony cichy. śmigam na nim już 2 rok i nie wypala się czły czas ta sama głośność

saxorulez - Śro 15 Lis, 2006

mcken napisał/a:

nie pamiętam czy mają tą maszynę.. tak sądze. Polecam podjechać i sprawdzić.. blisko best malla od 7 do 16

Anonymous - Śro 15 Lis, 2006

saxorulez napisał/a:
mcken napisał/a:

nie pamiętam czy mają tą maszynę.. tak sądze. Polecam podjechać i sprawdzić.. blisko best malla od 7 do 16

masz jakiegos fona do nich

saxorulez - Śro 15 Lis, 2006

no nie mam właśnie... bo mam blisko to dlatego. Ale wiem jak go zdobyć. Jadąc w strone best mall wiertniczą/wisłostradą ich reklama jest na kładce nad wisłostradą, a druga zaraz za zjadem z siekierkowskiego.. biała z niebieskimi napisami MUFFLER SERVICE
BaRtO_206GT - Śro 15 Lis, 2006

mcken napisał/a:
spróbuj w ElTecu w Piastowie, dobre wydechy robią, ja mam fi 50 ziejący ogniem a z drugiej strony cichy. śmigam na nim już 2 rok i nie wypala się czły czas ta sama głośność

Tak samo jak Mcken robilem wydeszek w el-tecu i jestem bardzo zadowolony! przy normalnej jezdzie jest cicho i jedynie jak sie do ostro w palik to zaczyna sie odzywac :D :562: wydech na 2 przelotach bez kata to koszt 1500 zl tak liczyli do mojego 2.0 i Wojtek powiedzial ze gdyby była troszke mniejsza srednica rur to by bylo 1400zl. Za kolektor krzycza sobie 1800zl... Jak robilem swoj wydech to dowiadywalem sie jeszcze w kwas-mecie i u brt w tomaracing wszedzie ceny byly podobne jak troche tanszy wydech to drozszy kolektor albo na odwrot. Ogolna cena to ok 1500 za wydech i 1800 za kolektor.

saxorulez - Czw 16 Lis, 2006

1800 za koletor to drogo moim zdaniem.. za tą kase mam kolektor z UK z najwyższe półki, wyliczony i sprawdzony na hamowni.