To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - BMW e46 320d kombi 04/05

pcs - Pią 17 Lip, 2015

No i wlasnie kupilem przypadkiem 9-5 aero :) zbywa mi wiec jedno auto, bmw wiec wraca, cena 19900 przebieg wzrosl raptem do 146tys bo jezdze glownie motocyklem. Ewentualnie moze ktos chce avensis liftback 2.2d 150km 2007r tez salon pl, drugi wlasciciel od 7 lat 159tys przelotu i glownie trasy, cena 25tys.
Anonymous - Pią 17 Lip, 2015

Poka to aero
pcs - Pią 17 Lip, 2015

sam nie widzialem :) tzn kiedys widzialem a nawet jechalem bo to od 5 lat fura kumpla i nawet ja kiedys z nim kupowalem. Wysrala mu sie skrzynia 2 dni temu w niemczech i auto rozebrane stoi w poznaniu gdzie udam sie po odbior jak naprawia. Kolega stracil do niego cierpliwosc bo 2 lata temu mu wybuchl silnik. Wie w sumie silnik i skrzynia beda nowe.

A wogole saab to srebrne kombi w automacie, rocznik 02, salon polska jak to mam w zwyczaju, pewna przeszlosc, bez modow i lpg. U mnie lpg wjedzie na wstepie bo pali 17litrow w miescie raczej prosty do zgazowania, motor raczej prosty i tylko 4 garki.

michool_vt - Pią 17 Lip, 2015

gdyby nie to ze kombi i diesel to ciekawa oferta :crazy:
Walle - Czw 23 Lip, 2015

taaa i jeszcze szkoda, że to nie 330d ;)
was79 - Czw 23 Lip, 2015

Szkoda, że to nie szkoda :D
siema - Czw 23 Lip, 2015

Największa szkoda, że to nie E46 M3 w sedanie.
pcs - Czw 23 Lip, 2015

jaki koń jest jazdy widzi!

aktualnie w stosunku do zdjęć jest oczywiście na 17' fabrycznych bmw na których wyjechał z salonu, miesiac temu mial tez przeglad olejowy zrobiony.

liste wyposazenia mozna sobie po vinie wyswietlic

EmerytRs2 - Czw 23 Lip, 2015

porób lepsze foty, który to jest miesiąc? Ona była bita?
PiTT - Pią 24 Lip, 2015

EmerytRs2 napisał/a:
porób lepsze foty, który to jest miesiąc? Ona była bita?

ktory miesiac i ktory dzien?! i to szybko!
;D

Jakarti - Pią 24 Lip, 2015

kusi mnie ten fur ale chyba muszę pościć wydatkowo jescze z rok .. :(
Kamill - Pią 24 Lip, 2015

To jest hothecz, tu każdy jeździ bmw wcześniej czy później. Kupisz za rok, poza tym bmw to auto jak każde inne, trochę obrosło w legendę, nie ma sie czym aż tak jarać bo się można ostatecznie rozczarować ;)
Jakarti - Pią 24 Lip, 2015

ale nie mowie w kontekscie ze to super auto tylko po prostu pewny samochod , troche wiekszy od astry, na pewno bardziej komfortowy i tyle.
wolę zaplacic pare zl wiecej i byc pewnym tego co biore a wierze, ze Pawełek mnie na mine nie wsadzi :)
z tym ze w perspektywie najblizszego roku mam wydatki mieszkaniowe - taki przynajmniej jest zamysl - wiec pewnie nic z tego nie wyjdze

PiTT - Pią 24 Lip, 2015

pojedz, obejrzyj, przejedz sie
odpuscisz raz wyjazd 2 tyg, all incl. i akurat styknie na fure :]

roj - Pią 24 Lip, 2015

PiTT napisał/a:

odpuscisz raz wyjazd 2 tyg, all incl. i akurat styknie na fure :]

Albo jeden nowy smartfon :D