oj Misiek nie denerwuj się :562:Anonymous - Wto 10 Paź, 2006
Jakarti napisał/a:
hardcorowa wersje penisa
he? ktos wie o co mu znowu chodzi
Jakarti napisał/a:
np poniedzialek albo wtorek.. prawde mowiac bylem wczoraj na miescie wieczorem.. i naprawde duuuzo, duuuzo ludzi bylo.. wszedzie.. prawie korek byl w tunelu na wislostradzie kolo 22..
sam sobie odpowiedziales. wieczorami to trzeba albo na odludzie jechac albo o 2 zeby byl spokoj.
moze zrobimy ankiete kto che zdjecia w nocy kto w dzien? Bo moim zdaniem fajny pomysl ale w nocy wszyscy robia...ps - Wto 10 Paź, 2006 eeee - poznym wieczorem w niedziele w stolycy są pustki...
I większość będzie mogła przyjechać. Ale fakt - głosowanie prawdę ci powie...Jakarti - Wto 10 Paź, 2006
Cytat:
he? ktos wie o co mu znowu chodzi
ciagle rzucasz chujami.. poczulem sie zdegustowany wiec wyrazilem swoje niezadowolenie saxorulez - Wto 10 Paź, 2006 żadnych głosowań...
niedziela wieczorem - szykować wywoskowane fury..Anonymous - Wto 10 Paź, 2006 Hmmm w niedziele wieczór niestety nie dam rady...
Szkoda.saxorulez - Wto 10 Paź, 2006 oj bolo.. zrobimy copy paste z jakichś innych zdjęć Twoich.. Jakarti - Wto 10 Paź, 2006 no to mnie nie bedzie... zalamalem sie. a next week bylbym napewno...Anonymous - Wto 10 Paź, 2006
Michał napisał/a:
a żeś motyla noga dopisal shorti
a co ja się bede wywyższał Jakarti - Wto 10 Paź, 2006 bede ! o ile znowu nie bede mial racji i sie nie posypie to o czym mysle... narazie jestem w grze Anonymous - Wto 10 Paź, 2006
saxorulez napisał/a:
oj bolo.. zrobimy copy paste z jakichś innych zdjęć Twoich..
Hehe, Ibi miała w zeszłym miesiącu sesję która całkiem ładnie wyszła
Ale chciałem do Was podjechać zobaczyc.
Szkoda że w niedziele wieczorem bo po południu jade do Niemiec na pare dni, więc nie dam rady.KonradMK - Wto 10 Paź, 2006 na scenerię do foto proponuję plac piłsudskiego, może nie podjedziemy pod grób nieznanego zołnierza ale tam jest generalnie fajnie, szczególnie wieczorem z cynamonem w tle lans bejbeVlodarsky - Wto 10 Paź, 2006 To gdzie i o katorej ?