To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [k] autko "rodzinne"

Gotti - Sob 15 Sie, 2015

Maciusiowy napisał/a:
Sibu, nie bardzo rozumiem - równie dobrze mogę wkleić Fordowskiego litrowego ecoboosta z urwanym po 500km zaworem, zdjęcie motoru Ferrari 488 z rozerwaną głowicą, (akurat dość mocno w tym siedzę)

Poka poka !

vitesse - Nie 16 Sie, 2015

Meganka tez fajna, nad a3 myslalem, jesli pali podobnie jak octavia to gaz nie bedzie koniecznoscia nowy opel odpada, bo na mocniejszy silnik mi.kasy braknie ;)
Z braku laku chyba ogladne leona fr z 2005 w gazie ;)

vitesse - Nie 16 Sie, 2015

Powoli chyba zaczne zerknac na diesle, wszak w benzyna z turbo tez ma drogie wtryski turbine i dwumas :)
Maciusiowy - Nie 16 Sie, 2015

Gotti napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
Sibu, nie bardzo rozumiem - równie dobrze mogę wkleić Fordowskiego litrowego ecoboosta z urwanym po 500km zaworem, zdjęcie motoru Ferrari 488 z rozerwaną głowicą, (akurat dość mocno w tym siedzę)

Poka poka !

all rights reserved

Marek23 - Pon 17 Sie, 2015

Przegrasz życie jak nie kupisz Octy Rs, koniecznie z dłubniętym wydeszkiem :rotfl:
PiTT - Pon 17 Sie, 2015

Marek23 napisał/a:
Przegrasz życie jak nie kupisz Octy Rs, koniecznie z dłubniętym wydeszkiem :rotfl:
sprzedajesz swoją? :)

Nigdy w życiu, wjechał wydech z wersji Rs230 i gada bardzo fsjnie. Do tego kurę na masce zakleilem na czarno, pasuje do wyniku na hamowni. Następne auto tez bedzie Skodą Rs
PiTT - Pon 17 Sie, 2015

no to żeś się wkręcił :D
a czemu nie leon cupra? w serii juz masz papierowo 280KM a robisz na lajcie 300+

Bo potrzebuje duze kombi a Leon mniejszy. Poza tym Octa w Rs mi sie bardziej podoba. A po trzecie lubię patrzeć na łzy w mini,bmw, audi,itd :rotfl:
Maciusiowy - Pon 17 Sie, 2015

Marek23 napisał/a:
lubię patrzeć na łzy w mini,bmw, audi,itd

jesteś niedowartościowany? :>

Gaydek - Pon 17 Sie, 2015

Marku, z Leonem byłbyś najszybszy na Ringu :*
Janusz - Wto 18 Sie, 2015

Gaydek napisał/a:
Marku, z Leonem byłbyś najszybszy na Ringu :*

ostatnio latałem leonem cupra 330 koni, w budzie 1P1... napędzał się zacnie, ale sportu w prowadzeniu w ogóle...

Kenet - Wto 18 Sie, 2015

Tylko SKODA! :jupi:
PiTT - Wto 18 Sie, 2015

Kenet napisał/a:
Tylko SKODA! :jupi:

i Iphone!

;D

Walle - Wto 18 Sie, 2015

Klasa średnia wyższa. Bezpieczeństwo. Osiągi. Wygoda. Komfort.

Zadbane (tutaj będzie problem) BMW E60 530i 231 KM.

Jedzie. Jest komfortowe. Bezpieczne. W dobrej wersji wyposażenia fajne w środku. Dość pojemne.

Zostaw auta klasy B i kompakty. Strach tym puknąć.