Miniac - Nie 24 Kwi, 2016 A to Ty kiedyś wyjechałeś z depo w lewo??
(Była taka akcja)siema - Nie 24 Kwi, 2016
Miniac napisał/a:
A to Ty kiedyś wyjechałeś z depo w lewo??
(Była taka akcja)
To na pewno Gość, pamiętam jak dziś PGmaster - Nie 24 Kwi, 2016
Miniac napisał/a:
A to Ty kiedyś wyjechałeś z depo w lewo??
(Była taka akcja)
Nie no gdzie Dluzsza historia, kiedys chyba nawet tu opisywalemfilomatic - Pon 25 Kwi, 2016 leci ktoś 4:05? My z Bobkiem jesteśmy już na liście, ktoś jeszcze wbija?Kamill - Pon 25 Kwi, 2016 Ja się poskładam gdzieś pod koniec wakacji to dołączę wtedy.Kenet - Pon 25 Kwi, 2016 Boncz bierz tego GLA i poustawiamy tam towarzystwo siema - Pon 25 Kwi, 2016 Też bym coś pojechał w drugiej połowie roku filomatic - Pon 25 Kwi, 2016 może zrobimy jakiś forumowy TD tak na min. 5 aut, co? Kamill - Pon 25 Kwi, 2016 A czy laweta sie liczy? Jak tak to zgłaszam 2.bob.dsk - Pon 25 Kwi, 2016 Jak TD to tylko Poznań ze Szwagierczakiem bez karetki !! alphaOne - Pon 25 Kwi, 2016 w drugiej polowie roku tez moge dotrzec na jakies TPTDBonczek - Pon 25 Kwi, 2016
Kenet napisał/a:
Boncz bierz tego GLA i poustawiamy tam towarzystwo
Mam jeszcze jedna fajna broń w zanadrzu bob.dsk - Wto 26 Kwi, 2016 Czy myślicie że seryjny Golf 6 R jest w stanie zrobić 1:52 na Poznaniu ?
Właścicielem jest TuneFORCE więc nie sądzę by był seryjny.
BTW przepisałem się do czerwonej grupy bo w żółtej było za wolno.KarQ - Wto 26 Kwi, 2016 W ostatni weekend znajmy pierwszy raz był na Poznaniu 7R i zrobił 1.55. Jego co prawda seryjnym nie jest a leciał na jakichś kumho na które narzekał bo pływały.bob.dsk - Śro 27 Kwi, 2016
KarQ napisał/a:
W ostatni weekend znajmy pierwszy raz był na Poznaniu 7R i zrobił 1.55. Jego co prawda seryjnym nie jest a leciał na jakichś kumho na które narzekał bo pływały.