To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - PSB / Powest Stage Bednary IV 12.06.16r

filomatic - Wto 14 Cze, 2016

ja jechałem bednary pierwszy raz i faktycznie mega to złudne, jak na zapoznaniu lecisz za kimś, a potem na pierwszej próbie nagle nie ma auta przed tobą za którym można lecieć... Trasa jest mocno intuicyjna, ale przy pierwszym okrążenia 2 zwątpienia wjechały ;D
alphaOne - Śro 15 Cze, 2016

u mnie tez - 2 zwatpienia i 8 sek straty :)
kaziu1985pn - Śro 15 Cze, 2016

zwątpienia zwątpienie przynajmniej się najeździliście, ja zaliczyłem awarie przed BK :/ dojechać zgasić auto i już nie zapalić, bajka :D
alphaOne - Śro 15 Cze, 2016

a tak wygladaly moje zmagania z trasa

filomatic - Wto 28 Cze, 2016

kto planuje pojawić się 9 lipca na PSB?
alphaOne - Wto 28 Cze, 2016

ja :)
filomatic - Pią 08 Lip, 2016

kto oprócz Alphy leci jutro PSB?
roj - Pią 08 Lip, 2016

Ja słyszałem że ktoś miał jutro leczyć.. Yy, znaczy lecieć
alphaOne - Pon 07 Lis, 2016

ktos jedzie na 12.11 oprócz Alexxa ?
bob.dsk - Pon 07 Lis, 2016

alphaOne napisał/a:

Jestem zapisany ale jeszcze na 100% nie wiem.

Alexxx - Wto 08 Lis, 2016

alphaOne napisał/a:

PSB odpuszczam bo pogoda wątpliwa i trochę mi się nie chce tyle jechać marznąć. Więc zapewne Ułęż w piątek.

filomatic - Wto 08 Lis, 2016

na sobote w Pobiedziskach (obok bednar) zapowiadają niby słoneczko i 2 stopnie, ale w nocy ma padać deszcz ze śniegiem - raczej kicha :/
Vlodarsky - Pon 14 Lis, 2016

Patrzyłem w tabelę to było ciekawie :faja:
Stf - Pon 14 Lis, 2016

Vlodarsky napisał/a:
Patrzyłem w tabelę to było ciekawie :faja:

było we fchu.. mocno :) w końcu ograniczyli ilość debilnych nawrotów do kilku... co pozwoliło rozwinąć skrzydła i rzadziej wbijać 1 bieg. tym samym moje ex Clio - wywołało całkiem spore poruszenie gdy już od 1 przejazdu udało się utrzymać tempo fiest proto i mocno odchudzonego evo9 z bdb driverem za sterami. niestety awaria w evo nie pozwoliła nam skonfrontować czasów w dalszej części zawodów ale dla porównania tempa myślę że powinno wystarczyć przywołanie nazwiska Terlikowskiego w Fieście Proto przygotowanej przez Steca - obecnego lidera cyklu którego ostatecznie udało się wyprzedzić o 0,25sek na trasie liczącej ponad 23 minuty! Karol Wiza - lider klasy do 2L na próbie liczącej 4 i pół minuty przyjmował średnio ok. 7sek.

Oczywiście nie zabrakło tekstów pt Clio z grubo nagrzebanym silnikiem :) - jednak wg. ostatnich pomiarów z hamowni MAHA w Unitronic obecna moc Clio to nadal tylko 185KM.Waga w okolicah 880kg.

kubas - Pon 14 Lis, 2016

.