anjas - Sob 14 Paź, 2006 Serwer HotHatch.org... ale nie wiem dlaczego go nie widać...
możemy wskoczyć na jakiś inny
może serwer PGC-Racing - w miarę pusty, ogólnodostępny, bez haseł?Loko - Sob 14 Paź, 2006 a w opcji widocznośc tam gdzi ejest lokalna, interne i ukryta zaznaczyles internet?anjas - Sob 14 Paź, 2006 tak, zaznaczyłem internet.
ale skoro nie widzieliście tego serwera to go zamknąłem i teraz jestem na pgc-racingszymlorek - Sob 14 Paź, 2006 ja potrzebuje jeszcze z 5 minut ściągam uaktualnienie do wersji U inaczej nie bedzie działało niestety wersja musi być identyczna..Michał - Sob 14 Paź, 2006 zabawa przednia !! gramy tam gdzi anjas napisal. Loko wymiata wogole, najlepsze czasy wali !!Michał - Sob 14 Paź, 2006 a anjas ciagle dachy wali Michał - Sob 14 Paź, 2006 wlasnie i szymlorka zobaczylem ze sie podlaczylM - Sob 14 Paź, 2006 MOTYLA NOGA... a mi sie sciaga jeszcze aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
Bym posmigal juz...
jakie czasy robicie ?Loko - Sob 14 Paź, 2006 Jak narazie serwer jest pełny, wiec jak kos bedzie chcial sie dolaczyc to niech znajdzie jakis inny pusty to sie tam przeniesiemyRudello - Sob 14 Paź, 2006 loko - ja juz mam i proboje sie dostac ale serwer jest pelen
[ Dodano: Sob 14 Paź, 2006 ]
ja sie chcem dolaczyc Loko - Sob 14 Paź, 2006 to znajdź jakiś inny pusty, a ja powiem wszystkim ze sie przenosimystrick - Sob 14 Paź, 2006 i ja chętnie dołącze! Pewne mnei złoicie, bo grałem jakieś 10 min!Michał - Sob 14 Paź, 2006 to gdzie gramy
wrocilemanjas - Sob 14 Paź, 2006 zajebista gierka, już ją trochę opanowałem i nie walę dachów
ale czasy na razie marne - 1.41 na razie najlepiej
kupuje kierę, właśnie postanowiłem! Loko - Sob 14 Paź, 2006 Serwer pełny i nie mam wam jak powiedieć żebyśmy szli na LFS events 2