strick - Pon 23 Paź, 2006 anjas to ja będe jechał za tobą, tylko uważaj na tyłek Dariano - Pon 23 Paź, 2006
strick napisał/a:
anjas to ja będe jechał za tobą, tylko uważaj na tyłek
A ja za toba i tez uwazaj na swoj DMichał - Pon 23 Paź, 2006 panowie, musi to być w srode ?? bo mi wypadlo cos w ten dzien !! kurwa co za pech !!strick - Pon 23 Paź, 2006 Mnie to obojętne kiedy!anjas - Pon 23 Paź, 2006 zróbmy w środę pierwsze GP, a jak się spodoba to w innym terminie zrobimy kolejne.
Czemu nie? strick - Pon 23 Paź, 2006 Dobry pomysł! Przećwiczymy sobie w środe, a w czwartek zrobimy specjalnie dla Michała Michał - Pon 23 Paź, 2006 dobra dzieki !!anjas - Pon 23 Paź, 2006 eM`ku, dałoby radę ustawić serwer na 30 okrążeń, wyłączyć wiatr i włączyć klasyfikacje?
czepiacie się qfa Loko - Pon 23 Paź, 2006 A od razu czepiamy , bo można tak zrobić, żeby była klasyfikacja na serwerze, potem wpisujesz "!TOP" i widzisz liste z najlepszymi czasami, bardzo fajna sprawa, bo wchodzisz na serwer i od razu widzisz jaki kto ma czas.strick - Pon 23 Paź, 2006 A po co kwalifikacje? jest już tyle osób!Loko - Pon 23 Paź, 2006 Kwalifikacje, po to żeby ustalić kolejność na starcie wyścigu Dariano - Pon 23 Paź, 2006 Kwalifikacje musza byc jak na prawdziwy wyscig przystalo .