no wlasnie takie ograniczenie jest najgorsze
cisniesz, cisniesz, dziura w podlodze a tu nic wiecej nie chce leciec
Jakarti - Nie 12 Lis, 2006 no to ostro leciales macius strick - Nie 12 Lis, 2006 Kup sobie nowy licznik, może wtedy więcej pojedziesz
Ale ładnie go zamknołes Loko - Nie 12 Lis, 2006 Nieźle nieźle, a mój uparcie zatrzymuje się na katalogowych 205, wogóle wszystkie auta którymi jezdziłem dochodzą do katalogowej predkości i koniec. Jak ty to zrobiłęś ze zamknałęś licznik? Jakarti - Nie 12 Lis, 2006 jakbys widzial jak Niemy "scial" zakret w Lublinie to bys zrozumial jak zamknal szafe Niemy - Nie 12 Lis, 2006 oczywiscie bylo lekko z gorki no i co najwazniejsze na szfabskim paliwie co nie jest bez znaczenia
trzeba do tego dodac przewymiarowane opony o 3% na + i przeklamanie licznika na -
czyli sam nie wiem ile jechalem ale fotka fajna Loko - Nie 12 Lis, 2006 Fotka fajna , a dalej już wskazówka nie pójdzie bo się opiera i koniec, czy może jeszcze troche dalej idzie i potem sie obraca do okoła Niemy - Nie 12 Lis, 2006 no wlasnie dalej juz nie chciala isc, nie ma sie tam chyba na czym oprzec a odciecia jeszcze nie bylostrick - Nie 12 Lis, 2006 Ciekawe ile było naprawde
Loko napisał/a:
potem sie obraca do okoła
Loko ty masz pomysły Loko - Nie 12 Lis, 2006 To by dopiero było coś na liczniku juz prawie 10 km.h dochodzi a tu strach w oczach Niemy - Nie 12 Lis, 2006
Loko napisał/a:
To by dopiero było coś na liczniku juz prawie 10 km.h dochodzi a tu strach w oczach
hehe lenny - Pon 13 Lis, 2006 shit, widziałem fabie postawioną niezgodnie z kierunkiem!!!
ale ostatnio trzymam się zasady którą poleciła mi pewna bardzo miła pani w straży miejskiej... jechać nie szybciej niż 30 km/h więcej od dopuszczalnej... czyli przy 50 mozna jechać 79 i żaden radar nie będzie pikał/cykał....
ale nie daje na to gwarancji....!
czytaj poniżej....
hehJakarti - Pon 13 Lis, 2006
lenny napisał/a:
jechać nie szybciej niż 30 km/h więcej od dopuszczalnej...
a ja sam kiedys wyciagnalem taki wniosek.. jak (moze niektorzy z was wiedza gdzie to) wracalem z dyskoteki XXX - to prawdziwa nazwa - przez taki skrot co sie z np Ikei w Jankach do Piaseczna wraca i tam taka seria zakretow 90 stopni jest.. ja przejechalem punciakiem 1.2 ale gosc astra pojechal w pole a z pola wjechal we mnie od tamtej pory jak nie znam drogi nie przekraczam o wiecej niz o 30.. dodam ze okgraniczenie tam chyba jest do 30 albo 40 a ja zakret zaczalem z 80 moze nawet 90 na liczniku..
a kurwa wiem - DAWIDY Loko - Pon 13 Lis, 2006 Heh to chyba zdrowo naginałeś, zabrać mu prawo jazdy!!!, toż to 3 ktrotne przekroczenie prędkości.