MoRToN - Wto 28 Paź, 2008 Ojj... mały handlarz nam tu sie chowa...Anonymous - Wto 28 Paź, 2008 taka ciekawostka Nowością jest też nowa powłoka lakiernicza wypełniająca rysy. Została wykonana ze specjalnej żywicy pokrytej lakierem i już w kilka dni po zarysowaniu uzyskuje pierwotny wygląd dzięki nie do końca stałej konsystencji. W dotyku i z wyglądu nie różni się od zwykłego lakieru.
wiecej http://www.autokrata.pl/l...ssan_murano_ii/Mick - Sob 12 Mar, 2011 Odkopuje temat.
Mam do wymiany przedni prawy błotnik w Hondzie - nie została uderzona, ale niestety zardzewiał i chce wymienić cały. Udało mi się już nawet kupić w takim samym kolorze, ale niestety z wersji przed liftowej... wiec teraz kupie już nówkę ze sklepu i trzeba polakierować.
Do tego może jeszcze dwa zderzaki odmalować po przycierkach "warszawskich".
Czy macie kogoś, kogo można polecić z okolic Warszawy?
oczywiście im taniej tym lepiej - tylko, że samochód srebrny, a to podobno najgorszy kolor do malowania Bonczek - Sob 12 Mar, 2011 Mick, mała sugestia - te nowe ze sklepu są strasznie cienkie i mają często, gęsto słabe spasowanie strasznie. Miałem w łapach do CRXa zderzak i błotniki - tragedia.
Mi mój kochany lakiernik powiedział, żebym lepiej znalazł używki, bo on to poustawia a miał już takie w rękach i jest kicha.Franek - Sob 12 Mar, 2011 Sławomir Kowalczyk
Paderewskiego 18
Sulejówek
Robiłem u niego samochód. Wykonanie profeska, spasowanie elementów bdb, kompletnie nie widać który element malowany.
Jeśli chcesz tel, pisz pwMick - Sob 12 Mar, 2011 dzięki, w takim razie postaram się trafić błotnik oryginał poliftowy i taki dostarcze lakiernikowi.
Franku, chętnie numer poproszę Franek - Nie 13 Mar, 2011 PW poszło Walle - Pon 14 Mar, 2011 Słuchajcie, a co zrobić jak przy wlewie paliwa pod klapką (szwagra francuz)są plamki rdzy i kilka małych bombli, nie ma tragedii, ale tez nie jest cudownie. Jest szansa, żeby to zrobic, czy tylko cięcie i wstawianie?Bart - Pon 14 Mar, 2011 jeśli to tylko drobne wykwity to się to bez kłopotu naprawiFranek - Pon 14 Mar, 2011 Mick, dzwoniłeś już?saxorulez - Pon 14 Mar, 2011
Franek napisał/a:
Sławomir Kowalczyk
Paderewskiego 18
Sulejówek
Robiłem u niego samochód. Wykonanie profeska, spasowanie elementów bdb, kompletnie nie widać który element malowany.
Jeśli chcesz tel, pisz pw
potwierdzam zajebisty typBad-i - Pon 14 Mar, 2011
saxorulez napisał/a:
Franek napisał/a:
Sławomir Kowalczyk
Paderewskiego 18
Sulejówek
potwierdzam zajebisty typ
pamiętacie mojego puga po tym jak go kupiłem (dzwon Szeji) i po rolce na Zamkowym - to własnie ten Pan robił moje auto Anonymous - Śro 16 Mar, 2011 ja własnie ogarnałem MEGA lakiernika .... jak ktoś będzie chciał dzwonić .... maja terminy ok 1 m-ca ale warto !!!!!Walle - Śro 16 Mar, 2011 Marcel - ma komorę? Ile za element?Jakarti - Pią 18 Mar, 2011
Franek napisał/a:
Sławomir Kowalczyk
Paderewskiego 18
Sulejówek
pytanie powazne,
czy pan dodatkowo jezdzi w transporcie dla pogotowia?