To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Lakiernik

MoRToN - Wto 28 Paź, 2008

Ojj... mały handlarz nam tu sie chowa...
Anonymous - Wto 28 Paź, 2008

taka ciekawostka ;) Nowością jest też nowa powłoka lakiernicza wypełniająca rysy. Została wykonana ze specjalnej żywicy pokrytej lakierem i już w kilka dni po zarysowaniu uzyskuje pierwotny wygląd dzięki nie do końca stałej konsystencji. W dotyku i z wyglądu nie różni się od zwykłego lakieru.

wiecej http://www.autokrata.pl/l...ssan_murano_ii/

Mick - Sob 12 Mar, 2011

Odkopuje temat.
Mam do wymiany przedni prawy błotnik w Hondzie - nie została uderzona, ale niestety zardzewiał i chce wymienić cały. Udało mi się już nawet kupić w takim samym kolorze, ale niestety z wersji przed liftowej... wiec teraz kupie już nówkę ze sklepu i trzeba polakierować.
Do tego może jeszcze dwa zderzaki odmalować po przycierkach "warszawskich".

Czy macie kogoś, kogo można polecić z okolic Warszawy?
oczywiście im taniej tym lepiej - tylko, że samochód srebrny, a to podobno najgorszy kolor do malowania :)

Bonczek - Sob 12 Mar, 2011

Mick, mała sugestia - te nowe ze sklepu są strasznie cienkie i mają często, gęsto słabe spasowanie strasznie. Miałem w łapach do CRXa zderzak i błotniki - tragedia.

Mi mój kochany lakiernik powiedział, żebym lepiej znalazł używki, bo on to poustawia a miał już takie w rękach i jest kicha.

Franek - Sob 12 Mar, 2011

Sławomir Kowalczyk
Paderewskiego 18
Sulejówek

Robiłem u niego samochód. Wykonanie profeska, spasowanie elementów bdb, kompletnie nie widać który element malowany.
Jeśli chcesz tel, pisz pw

Mick - Sob 12 Mar, 2011

dzięki, w takim razie postaram się trafić błotnik oryginał poliftowy i taki dostarcze lakiernikowi.

Franku, chętnie numer poproszę :)

Franek - Nie 13 Mar, 2011

PW poszło :)
Walle - Pon 14 Mar, 2011

Słuchajcie, a co zrobić jak przy wlewie paliwa pod klapką (szwagra francuz)są plamki rdzy i kilka małych bombli, nie ma tragedii, ale tez nie jest cudownie. Jest szansa, żeby to zrobic, czy tylko cięcie i wstawianie?
Bart - Pon 14 Mar, 2011

jeśli to tylko drobne wykwity to się to bez kłopotu naprawi
Franek - Pon 14 Mar, 2011

Mick, dzwoniłeś już?
saxorulez - Pon 14 Mar, 2011

Franek napisał/a:
Sławomir Kowalczyk
Paderewskiego 18
Sulejówek

Robiłem u niego samochód. Wykonanie profeska, spasowanie elementów bdb, kompletnie nie widać który element malowany.

potwierdzam zajebisty typ

Bad-i - Pon 14 Mar, 2011

saxorulez napisał/a:
Franek napisał/a:
Sławomir Kowalczyk
Paderewskiego 18
Sulejówek

potwierdzam zajebisty typ

pamiętacie mojego puga po tym jak go kupiłem (dzwon Szeji) i po rolce na Zamkowym - to własnie ten Pan robił moje auto :)

Anonymous - Śro 16 Mar, 2011

ja własnie ogarnałem MEGA lakiernika .... jak ktoś będzie chciał dzwonić .... maja terminy ok 1 m-ca ale warto !!!!!
Walle - Śro 16 Mar, 2011

Marcel - ma komorę? Ile za element?
Jakarti - Pią 18 Mar, 2011

Franek napisał/a:
Sławomir Kowalczyk
Paderewskiego 18
Sulejówek

pytanie powazne,
czy pan dodatkowo jezdzi w transporcie dla pogotowia?