To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Półos nowa czy regenerowana??

speed555 - Czw 02 Sie, 2012

nie ma ktoś prawej półosi z abs do saxo na sprzedaż?
M - Czw 02 Sie, 2012

Tak - Ja nie mam
Barejka - Czw 02 Sie, 2012

speed555, pierscien abs jest zdejmowany chyba na goraco, bardziej liczy sie koncowka polosi
tutaj masz cos takiego
http://tablica.pl/oferta/...owa-IDpFzL.html

Bad-i - Czw 02 Sie, 2012

speed555 napisał/a:
nie ma ktoś prawej półosi z abs do saxo na sprzedaż?

Dzwon do Sulejowka

Vlodarsky - Czw 02 Sie, 2012

Bad-i napisał/a:
Dzwon do Sulejowka

Czy Oni robią wzmacniane półosie ? do tej pory widziałem, że ograniczają się do założenia pierścienia na środkowym wew przegubie prawej półosi...
W Toruniu ładnie robią - dobierają mocniejsze przeguby i półosie są nie do zabicia. Tylko 800 zł chyba taka operacja... za sztukę.

siema - Pią 03 Sie, 2012

Vlodarsky napisał/a:
W Toruniu ładnie robią - dobierają mocniejsze przeguby i półosie są nie do zabicia. Tylko 800 zł chyba taka operacja... za sztukę.

Potwierdzam

speed555 - Pią 03 Sie, 2012

No to musze sie zastanowić czy kupować nową serię czy regenerować, narazie jeszcze jeżdże tylko jak wchodze ogniem w lewe zakręty to zajebiśc... głośno napierd.. przegub wewn.
cebeer - Wto 07 Sie, 2012

dopytaj czy nowe są fabrycznie nowe czy fabrycznie regenerowane :) bo do 106 już 2 lata temu nowe w salonie tylko regenerowane były... :(
Kuner - Śro 08 Sie, 2012

Powiem wam tak - całe życie montowałem w warsztacie rzeczy fabrycznie regenerowane (oczywiście klientom proponowałem nowe, ale cena przerażała więc znajdowalismy złoty środek), więc i dzisiaj zamontowaliśmy takową półoś w BMW e36 Compact, które służy do upalania. Przejechałem na tym 5 km i robiąc ulubione rondo po swojemu puściła. :rotfl: Pierwsza od 2007 roku. Zatem na pytanie nowa czy regenerowana - odpowiadam - śmiało regenerowana :) Ta walnęła, gwarancję uznają i po sprawie. :ble:
NBL - Czw 09 Sie, 2012

Ja zaryzykowałem ( choć nie wiem co to za ryzyko ) i zakupiłem wczoraj nową/regenerowaną ... myślę że nie warto dopłacać do fabrycznie calkowicie nowej...
jesli tak mało pada tych regenerowanych

pS. za krótką dałem równe 200 zł

anjas - Czw 09 Sie, 2012

NBL napisał/a:
nową/regenerowaną

a jak się robi te nowe/regenerowane? Produkuje się nówkę i od razu się ją regeneruje?
To musi być droższe niż nowa nieregenerowana...

Michał - Pią 10 Sie, 2012

oj Jędrek Jędrek :rotfl: :rotfl: :rotfl:
M - Pią 10 Sie, 2012

Andrzejek ostatnio trolluje mocno :D
anjas - Pią 10 Sie, 2012

Cytat:
Andrzejek ostatnio trolluje mocno

troszkę troluje, to fakt, ale w tym wypadku naprawdę nie skumałem o co chodzi z tą nową/regenerowaną ;)
A Wy zamiast wyjaśnić to szydzicie.
I co teras? ;D

M - Pią 10 Sie, 2012

Teraz sprawdźmy co pisze niezależna na ten temat :rotfl: