speed555 - Czw 02 Sie, 2012 nie ma ktoś prawej półosi z abs do saxo na sprzedaż?M - Czw 02 Sie, 2012 Tak - Ja nie mamBarejka - Czw 02 Sie, 2012 speed555, pierscien abs jest zdejmowany chyba na goraco, bardziej liczy sie koncowka polosi
tutaj masz cos takiego
http://tablica.pl/oferta/...owa-IDpFzL.htmlBad-i - Czw 02 Sie, 2012
speed555 napisał/a:
nie ma ktoś prawej półosi z abs do saxo na sprzedaż?
Dzwon do SulejowkaVlodarsky - Czw 02 Sie, 2012
Bad-i napisał/a:
Dzwon do Sulejowka
Czy Oni robią wzmacniane półosie ? do tej pory widziałem, że ograniczają się do założenia pierścienia na środkowym wew przegubie prawej półosi...
W Toruniu ładnie robią - dobierają mocniejsze przeguby i półosie są nie do zabicia. Tylko 800 zł chyba taka operacja... za sztukę.siema - Pią 03 Sie, 2012
Vlodarsky napisał/a:
W Toruniu ładnie robią - dobierają mocniejsze przeguby i półosie są nie do zabicia. Tylko 800 zł chyba taka operacja... za sztukę.
Potwierdzamspeed555 - Pią 03 Sie, 2012 No to musze sie zastanowić czy kupować nową serię czy regenerować, narazie jeszcze jeżdże tylko jak wchodze ogniem w lewe zakręty to zajebiśc... głośno napierd.. przegub wewn.cebeer - Wto 07 Sie, 2012 dopytaj czy nowe są fabrycznie nowe czy fabrycznie regenerowane bo do 106 już 2 lata temu nowe w salonie tylko regenerowane były... Kuner - Śro 08 Sie, 2012 Powiem wam tak - całe życie montowałem w warsztacie rzeczy fabrycznie regenerowane (oczywiście klientom proponowałem nowe, ale cena przerażała więc znajdowalismy złoty środek), więc i dzisiaj zamontowaliśmy takową półoś w BMW e36 Compact, które służy do upalania. Przejechałem na tym 5 km i robiąc ulubione rondo po swojemu puściła. Pierwsza od 2007 roku. Zatem na pytanie nowa czy regenerowana - odpowiadam - śmiało regenerowana Ta walnęła, gwarancję uznają i po sprawie. NBL - Czw 09 Sie, 2012 Ja zaryzykowałem ( choć nie wiem co to za ryzyko ) i zakupiłem wczoraj nową/regenerowaną ... myślę że nie warto dopłacać do fabrycznie calkowicie nowej...
jesli tak mało pada tych regenerowanych
pS. za krótką dałem równe 200 złanjas - Czw 09 Sie, 2012
NBL napisał/a:
nową/regenerowaną
a jak się robi te nowe/regenerowane? Produkuje się nówkę i od razu się ją regeneruje?
To musi być droższe niż nowa nieregenerowana...Michał - Pią 10 Sie, 2012 oj Jędrek Jędrek M - Pią 10 Sie, 2012 Andrzejek ostatnio trolluje mocno anjas - Pią 10 Sie, 2012
Cytat:
Andrzejek ostatnio trolluje mocno
A Wy zamiast wyjaśnić to szydzicie.
I co teras? M - Pią 10 Sie, 2012 Teraz sprawdźmy co pisze niezależna na ten temat