strick - Nie 12 Lis, 2006 Mnie nie jest go szkoda! Niech sam się oglądnie na tym filmiku, co on plecie? Może powinien sie przebadac, może jest chory na coś, a tylko ludzie zdrowi mogą kandydować. Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem!Loko - Nie 12 Lis, 2006 On na pewno nie jest świadomy że opowiada głupoty, jest na tyle naiwny żę we wszystko to wieży.M - Nie 12 Lis, 2006 Prosty człowiek ktory korzysta z dobrodziejstw demokracji.
NA początku się z niego smialem a teraz po prostu uwazam ze kazdy moze zaprezentowac sie innym.Loko - Nie 12 Lis, 2006 Ale musi się liczyć z krytyką, a nie wiem czy on jest przygotowany na to że ludzie go wysmieją, oby sie to dla niego nie skończyło źle
[ Dodano: Nie 12 Lis, 2006 ]
Oo mój historyczny 2000 post Anonymous - Nie 12 Lis, 2006 Jak ktos jest wielkim fanem Krzysia i chce byc taki jak On to ma taka możliwość
Nie musicie dziekować Loko - Nie 12 Lis, 2006 Widac ze krzysiu robi kariere strick - Nie 12 Lis, 2006 Chyba kupie sobie taki sweterek nox - Pon 13 Lis, 2006 śmiejcie się śmiejce zaczyna jak leper w starch obdartych ciuchac a juz za rok moze dwa goość będzie śmigać w dobrym garniaku po solarce aparycja niczym u J. Kwaśniewskiej itd M - Pon 13 Lis, 2006 Pan Krzysztof Kononowicz dostał 3% głosów.strick - Pon 13 Lis, 2006 Jego wymyslił jakiś dr historii...
to chyba dobra wiadomosc.Anonymous - Pon 13 Lis, 2006 to tak jak borata wymyslil ali g Loko - Pon 13 Lis, 2006 No Krzysiu niezłą ilość głosów zebrał, ale i tak nie przebił kandydata krasnoludków i gamoni, bo on w walce o prezydenta warszawy zdobył 8 tysiecy głosów KonradMK - Wto 14 Lis, 2006 dostał niecałe 2% wg metropolu